1. Niet iedereen laat zich zomaar vermoorden in Assassin's Creed Origins - Trailer

Niet iedereen laat zich zomaar vermoorden in Assassin's Creed Origins - Trailer

Ubisoft heeft een nieuwe cgi-trailer van Assassin's Creed Origins laten zien tijdens de persconferentie van Microsoft op Gamescom.

Begeleid door de onheilspellende teksten van Leonard Cohen zijn enkele belangrijke historische figuren op te merken, zoals de Romeinse veldheer Julius Caesar en de Egyptische farao Cleopatra. Intussen probeert Assassin Bayek een gemaskerd persoon uit te schakelen, maar deze blijkt een paar trucjes achter de hand te hebben.

Assassin's Creed Origins verschijnt 27 oktober voor Windows, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

 • Nog 2 maandjes wachten en dan kan ik eindelijk beginnen aan deze geweldig uitziende game beginnen.

 • Ik ook man.
  Welk editie heb hij gehaald?
  Ik dáwn of The creed edition van 160 euro.

 • Ik ben voor de Gods edition gegaan, maar dat komt vooral omdat ik in oktober ook Middle-earth : Shadow of War ga kopen en die maand dus al duur zat gaat zijn ;)  Maar die dawn of the creed editie ziet er wel bruut uit.

 • 120 en 160 euro voor een game…  Ik denk dat jullie nooit meer mogen klagen over de prijs van consoles of games..ik begrijp dat je een fan bent maar kom op zeg dat is afzetterij.  Hoe dan ook dit ziet er redelijk goed uit.

 • Dat is een keuze van ieder voor zich. Als zij graag veel geld uitgeven aan Assassins creed, maar de prijs van een PlayStation bijvoorbeeld te duur vinden, kan dat zeker. Zo vind ik de prijs van een nieuwe PlayStation controller ook belachelijk duur, maar vind ik het niet erg om bij destiny voor elke dlc te betalen. Het is maar net waar je in wilt "investeren".

 • Ik vind dit geen afzetterij, 120 euro voor de game, een groot en mega gedetailleerd figurine, een wereld map, de soundtrack cd, een art book en dlc vind ik meer dan een redelijke prijs.  Afzetterij is wat gearbox doet met we happy few  https://s3.amazonaws.com/neowin/news/…  150 euro voor de CE en niet eens de game er bij doen  En de koning van schofterig zijn tegen over je klanten (en waarbij Ubisoft, Konami, rockstar en square Enix in het niets vallen) oftewel EA heeft het zelfs 2 keer geflikt om een CE uitbrengen die frickin duur is en je geen game bij krijgt  http://m.ign.com/articles/2016/08/08….  https://www.vg247.com/2016/11/07/mass…  Dat is pas afzetterij. • Inderdaad men kijkt alleen naar de game ze weten niet dat wij een Collectors edition halen vooral om de figurine en al het andere spul die er bij zit als het daar niet aan lag had ik gewoon spel voor 60 bij GM gehaald gaat mij puur om de figurine die bij zit.

 • @blue_blade_3 zo is dat goed gezegd.

 • Idd zonder de figurine ( zou had ik nooit de CE van Revelations gekocht als de Encyclopedie er niet in had gezeten.) had ik gewoon de standaard versie gekocht.  Ik hou van Assassin's Creed maar een collectors edition kopen als er geen figurine in zou zitten zal ik nooit doen.

 • Shadow of War Mithril edition kan er ook wat van.
  $300 voor een game :P

 • Echt enorm toffe trailer. Zoveel zin in deze game. Eindelijk gewoon een keer het Oude Egypte als locatie.

 • Ubisoft weten weer goede trailers neer te zetten met Assassin's creed maar deze is weer zo'n pareltje als toen met Assassin's creed revelation uit 2011 met ezio.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren