1. Gelimiteerde Xbox One X Scorpio Project Scorpio Edition is nu te pre-orderen

Gelimiteerde Xbox One X Scorpio Project Scorpio Edition is nu te pre-orderen

Microsoft heeft tijdens Gamescom een gelimiteerde editie van de Xbox One X gepresenteerd, die je vanaf vandaag kunt bestellen.

De Xbox One X Project Scorpio Edition is volledig zwart, met uitzondering van een groengekleurd Project Scorpio-logo. De naam van de speciale editie verwijst naar de codenaam van de Xbox One X, voordat deze dit jaar officieel werd aangekondigd. Bovendien verwijst de vormgeving naar de oorspronkelijke Xbox. Bij de console inbegrepen zijn een speciale Xbox One-controller en standaard.

De Xbox One X Project Scorpio Edition kost net als de Xbox One X 499 euro en wordt vanaf 7 november geleverd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

 • Maar waar?

 • http://www.intertoys.nl/games-en-spel…  https://www.bol.com/nl/p/Project-Scor…  http://www.bartsmit.com/nl/bsnl/games…  En Duitse Amazon! Maar daar al uitverkocht!

 • Thanks!

 • ik begrijp er niks van, breng je zo'n krachtige console uit, zet je er maar 1 tb in, zo'n enhanced game neemt waarschijnlijk meer dan 100 gb in beslag, kan je maar een stuk of 8 games erop kwijt, dat is droevig zeg.

 • Externe HDD kopen is een kleine stap.

 • Maar kost ook weer extra geld.

 • De mijne besteld grote blij

 • ziet er uit als een ps2 xD

 • Hij is mooi, ik kan me voorstellen als je een Xbox One X gaat halen dat dit de editie is die je wil hebben. Vind overigens nog steeds dat de naam Scorpio veel cooler is. Wat ik wel jammer vind is dat de X die je op de doos terug ziet komen niet verwerkt is op de voorkant/bovenkant. Of heb ik dat niet goed gezien?

 • Heb je goed gezien, dat had hem nog wel iets specialer gemaakt inderdaad. De mijne is in ieder geval ook besteld.

 • Als ik heel eerlijk ben, vind ik wel dat dit een beetje dat microsoft hier zijn eigen benaming probeert te corrigeren hoor… Dit is, voor zover ik weet, de eerste keer dat een bedrijf een limited edition van hardware uitgeeft die gemaakt is op basis van de codenaam van een console…  Hij ziet er verder tof uit hoor, daar niet van, maar ik vind dat zowel Sony als Microsoft de laatste tijd veel fouten maken… Ongehoord imho dat ze adverteren met "true 4K gaming", terwijl ze dat volledig aan de devs over laten en veel er niet gebruik van maken. De meeste games die tot nu toe aangekondigd zijn, zijn enkel "enhanced" of zijn geen daadwerkelijke 4K. Vind het een beetje teleurstellend van ze :(Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren