1. Geen updates meer voor Mass Effect: Andromeda-singleplayer

Geen updates meer voor Mass Effect: Andromeda-singleplayer

De singleplayer van Mass Effect: Andromeda ontvangt vijf maanden na release geen updates of dlc meer.

Dat kondigt ontwikkelaar BioWare zondag aan in een verklaring. De eind juli verschenen patch 1.10 is de laatste wat betreft de singleplayermodus. De game krijgt de komende tijd nog wel updates voor de multiplayer.

Mass Effect: Andromeda verscheen eind maart, vijf jaar na het einde van de gevierde Mass Effect-trilogie. De game werd echter geplaagd door bugs, ook was er veel kritiek op de verhaallijn. In tegenstelling tot de eerste drie delen van de serie werd Mass Effect: Andromeda daarom vrij koeltjes ontvangen. In mei ging het gerucht al dat EA, uitgever van de games, de serie in de ijskast zou zetten.

Het schrappen van singleplayerondersteuning lijkt daar verder op te wijzen. De eerste drie Mass Effect-games kregen na verschijning wel allemaal DLC voor de singleplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Lekker dan. ipv dat ze nog verbeteren wat ze al hebben gemaakt met verhaal DLC laten ze iedereen stikken die al voor de game betaald heeft.
  Bedankt Bioware :/

 • Ontwikkelaars zijn niet verplicht om DLC te maken. En ik kan me niet voorstellen dat DLC de boel had kunnen fiksen.

 • De studio die deze game maakte is al een tijdje terug opgeheven.
  Grotendeels is het EA zijn fout, maar dat maakt niet uit.

 • Bioware is weliswaar de maker van de game toch geef ik EA: bullshit is in the game de schuld over dit hele Mass Effect Andromeda debacle.  Ik heb genoten van Mass Effect Andromeda en daar bedank ik Bioware ook voor. Maar EA pissed me off door de ondersteuning van de singleplayer te beëindigen en ik dus geen verhalende dlc meer krijg.

 • Nog steeds GOTY voor al die mensen? Lol.
  Ik weet nog wel toen al die hype rondom de game was, vooral in de VS, maar deze game bewijst nogmaals maar weer dat EA zo goed is in het verpesten van games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren