1. De verschillen tussen Monster Hunter XX op 3DS en Switch - Video

De verschillen tussen Monster Hunter XX op 3DS en Switch - Video

Monster Hunter XX komt op 25 augustus uit op de Switch in Japan. Digital Foundry nam de 3DS-overzetting onder de loep.

Dat levert onderstaande video op, waarin de graphics van de versies worden vergeleken en ook wordt gekeken of de Switch-versie een beetje lekker draait. Een van de grootste verschillen is dat de 3DS-game in 240p draait, terwijl de Switch-versie op televisie in 1080p weergegeven wordt en in handheld-mode in 720p.

Digital Foundry is daarnaast te spreken over de draw distance en verbeterde graphics. Bekijk de gehele video hieronder. Er is nog geen Europese release voor de game aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Het ziet er beter uit dan op de 3ds en dan zie je monster hunter world, lijkt me toch n slap in the face voor nintendo.

 • Nope, want iedereen die monster hunter speelt, weet dat de games niet gaan om de graphics. Geen ene monster hunter heeft ooit graphics gehad die zich kunnen meten met de beste graphical games van dat moment. Geen Monster Hunter speler die dat ook weerhield om de game te spelen. En Nintendo geeft ook geen zier om de consoles te hebben met de beste graphics. Voor Monster Hunter en Nintendo geldt beide: gameplay >>>> graphics. Dus nee, ik denk niet dat Nintendo het iets kan schelen.  Sowieso is Monster Hunter XX de betere Monster Hunter ervaring, omdat je lekker met z'n allen bij elkaar kan zitten en samen kan Hunten in dezelfde kamer. Dat is echt DE manier om deze game te spelen.

 • Ja beetje verkeerd geformuleerd. Ik bedoelde er mee te zeggen dat Monster Hunter World een volgende stap lijkt in de franchise. En vanaf monster hunter 3 (2009) de games alleen (muv MH3 portable, psp) voor Nintendo's apparaten zijn gemaakt. En nu ze in mijn ogen een grote stap lijken te maken met MH slaan ze vooralsnog Nintendo over.  Altijd gameplay over graphics aub, maar wat dacht je van allebei!  En om dan jouw toon een beetje aan te slaan: dus ja, ik denk dat het Nintendo wel wat kan schelen.

 • Hehehe ;) Ik denk niet dat Nintendo "over wordt geslagen". Het lijkt erop dat Capcom de MH franchise aan het specificeren is. De beste monster hunter voor het specifieke aparaat. Ik vind dat de traditionele monster hunter style echt perfect is voor de Switch. De gameplay is beter ingedeeld voor kortere speelsessies: perfect voor onderweg. Monster hunter world style zou minder goed werken dan de oude stijl denk ik.

 • De graphics van World zijn ook niet al te best hoor.
  Maar monster hunter speel je ook niet voor de graphics.  Ik hoop dat ze deze versie lokaliseren. Punt is alleen dat het westen niet zit te wachten op monster hunter. Zowel XX als World zullen helaas niet veel verkopen. Het is meer een game voor Japanners en verkoopt alleen maar goed op handhelds.

 • Ik heb hier meer zin in dan in MH world om heel eerlijk te zijn. No healing bugs in my monsterhunter please

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren