1. ReCore: Definitive Edition in september naar Xbox Games Pass

ReCore: Definitive Edition in september naar Xbox Games Pass

Microsoft kondigde gisteren ReCore: Definitive Edition aan en nu is bekend dat het spel in september naar Xbox Games Pass komt.

Daarnaast worden ook Metro: Last Light Redux, Fable 2, Garou Mark of the Wolves, 10 Second Ninja X, Hue en The Bridge dan beschikbaar gesteld.

Xbox Game Pass is een Netflix-achtige dienst, maar dan voor games die voor de Xbox One of Xbox 360 zijn uitgekomen. Voor 9,99 euro per maand krijgen gebruikers van de dienst toegang tot een selectie aan games die zij op de Xbox One kunnen spelen.

De spellen worden niet via het internet gestreamd, maar moeten eerst worden gedownload. De titels die binnen het abonnement vallen zijn dertig dagen offline speelbaar, daarna moet weer verbinding gemaakt worden met het internet.

Microsoft laat weten dat deze service naar acht nieuwe landen komt, waaronder Argentinië, Brazilië en Turkije. Sinds juni is Xbox Games Pass in Nederland beschikbaar.

De nieuwe editie van ReCore werd gisteren aangekondigd en bevat 4K-graphics en HDR-ondersteuning, alsmede een nieuw avontuur en een nieuw personage. Mensen die de originele ReCore hebben kunnen de extra's sowieso via een gratis update downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Toch maar een gaan proberen deze game!

  • Doen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren