1. Volg vanavond om 18:30 live de EA-liveshow vanaf Gamescom

Volg vanavond om 18:30 live de EA-liveshow vanaf Gamescom

Electronic Arts zendt vanavond om 18:30 een livestream uit vanaf de Gamescom in Keulen.

De uitzending bevat nieuwe gameplay van aankomende EA-games, live wedstrijden en "een paar extra verrassingen". Vermoedelijk worden games als Star Wars: Battlefront 2, Need for Speed Payback, Fifa 18 en dlc voor Battlefield 1 gedemonstreerd.

Volg de gehele livestream via het Twitch-kanaal van EA hieronder. Gamescom vind dit jaar plaats van 22 augustus tot 26 augustus in Keulen.

Wat wil jij zien van EA? Een nieuwe SSX of Burnout? Misschien een vervolg op Unravel? Laat het weten in de comments!

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Ben ik gebanned? :P Of waarom kan ik onder Furyan NL met geen enkele mogelijkheid meer inloggen? ;)

 • Met dubbele E haha :')

 • Ja sorry, moest even snel iets verzinnen!

 • Even opgezocht!  Naam Lid: Kaassouflee, Aurora, Furyan NL, Piet S., Extace
  Soort: Ban
  Duur: 1 maand
  Reden: Elkaar beledigen, trollen, zeuren, onnodige discussies, enz.

 • Wat een onzin zeg. Volgens mij heb ik in die hele discussie nog mijn excuses aangeboden en geroepen dat elkaar beledigen onnodig en stom was.  Als je voor die discussie al gebanned wordt! Wat een droeftoeters bij InsideGamer. Stuur iedereen gewoon een prive bericht met een waarschuwing, dan begrijpen we het ook. Geen wonder dat die zooi hier failliet gaat.

 • Ik vind het ook onzin. Laat iedereen gewoon beetje discussieren hier en daar. Wordt het forum levendig van. Nu meteen de vaste leden van het forum weg zijn zal het stukken saaier zijn.
  Eerst een paar waarschuwingen was beter geweest dan meteen maand bannen.
  Rare keuze van Mythicz…

 • Modbreak: Je bent een 'discussieerder'.

 • Begin je eigen site dan kan je lekker daar je mening verkondigen zinder geband te worden

 • Lekker hypocriet Mythicz..
  Zelf ook berichten plaatsen in de 'discussie' en verder geen waarschuwing geven en daarna bans uitdelen. :')
  Zal wel een dooie bedoeling worden hier.  Oja. Piet S. hier.
  Dit account zal trouwens ook wel weer gebanned worden. :')  @dude007
  Een forum is ervoor om je mening te geven en te discussieren, dus praat geen poep.

 • Haha nou ok. Als het allemaal zo vervelend is wat ik doe, dan ga ik ook wel gewoon. Goodbye peepz, het was gezellig voor zo lang het duurde! :P

 • Ik praat hoe of wat ik will ga lekker buiten spelen.

 • Dat deden wij ook, totdat we gebanned werden. :')

 • Volgens mij is discussiëren iets anders dan beledigen, schelden, iemand zwart maken en denken dat je een monopoly hebt op de waarheid, maar dat is mijn mening :)

 • Natuurlijk was het ook een beetje elkaar op de kast jagen, maar zoiets moet toch kunnen eens in de zoveel tijd. Het is niet zo dat iedereen elkaar de huid vol schold.
  Ik vind het kinderachtig maargoed.

 • Benieuwd voor Battlefront II gameplaybeelden.  FIFA kan me gestolen worden. Ik las ergens dat die Canadezen een facescan van de derde doelman van Arsenal hebben gemaakt. Ondertussen lopen er nog te veel gezichtloze wereldspelers uit de Spaanse, Duitse en Italiaanse competitie rond.  FIFA Premier League 1.5

 • Laatse kans voor EA om mensen enthousiast te krijgen voor Fifa18. Bakken met kritiek te voorduren gekregen + hardcore FIFA spelers die in tijden niet meer enthousiast zijn over de game. Ik ben benieuwd wat ze voor speciaals hebben, voor mij is het ook een alles of niets situatie :)

 • Ik heb die bakken met kritiek niet meegekregen. Wat was hun probleem met Fifa 18. Vond zelf uit de nu bekende gameplay het ietwat weinig aangepast tov deel 17 maar goed dat lijkt al jaren zo. Toch bevalt ie me nog altijd wel (sinds 09). Morgen maar eens kijken op de gamescom hoe die nu speelt.

 • Tja, vergeet niet dar 'hardcore Fifa spelers' een minimaal deel uitmaken van de totale fanbase. Alsof EA het iets interesseert dat nog een 0,5 % van de Fifa spelers niet blij is de nieuwe versie. En terecht overigens.

 • Ik had hetzelfde als jou Laguna alleen 2 jaar geleden en voor mij is het niets geworden. Om eerlijk te zijn mis ik fifa niet echt.  Zullen wel met een release datum komen voor een demo.

 • Je moet de EA forums maar nagaan, minimale verbeteringen aan gameplay, weinig nieuwe gescannde spelers en nog steeds gaat de meeste aandacht uit naar FUT. Steeds meer geklaag richting EA over hun lakse houding richting alles behalve FUT. Er word te veel aandacht aan FUT (en gezegd dat ze enkel maar aan geld denken) waardoor steeds meer spelers niet meer enthousiast zijn, waaronder ik.  Een voorbeeld, Casimero en een tal van andere grote Europese spelers hebben nog geen gescannde gezichten, terwijl Japanse en Amerikaanse spelers dat wel hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren