1. Katten en honden komen naar De Sims 4 via uitbreiding

Katten en honden komen naar De Sims 4 via uitbreiding

Je moest er lang op wachten, maar vanaf dit najaar worden er via een uitbreiding eindelijk katten en honden aan De Sims 4 toegevoegd.

De uitbreiding laat spelers katten en honden als huisdier houden. Spelers kunnen net als Sims hun eigen huisdieren vormgeven. Er kan gekozen worden uit verschillende rassen en karakters en er kunnen zelfs accessoires aan de dieren gegeven worden.

De uitbreiding bevat een nieuwe spelwereld, Brindleton Bay, waarin huisdieren uitgelaten kunnen worden in parken of op het strand. Er kan tevens een dierenkliniek worden geopend waarin spelers katten en honden kunnen behandelen.

De uitbreiding verschijnt op 10 november voor pc en Mac.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Alles in de Sims 4 is het net niet. Nu alleen 'cats and Dogs'. In de Sims 3 hadden we ook paarden en weet ik niet wat meer (terrain building, create tool enz.) Voor mij mogen ze de sims 5 gaan releasen, maar die verwacht ik pas (helaas) op zijn vroegst in 2019.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren