1. Ronaldo schiet en scoort in Fifa 18 - Trailer

Ronaldo schiet en scoort in Fifa 18 - Trailer

Op Gamescom heeft EA een nieuwe trailer van Fifa 18 uitgegeven.

In de trailer is gameplay te zien, al wordt dit wel gepresenteerd met cinematische camerastandpunten. Ronalde, de coverster van de game, zit ook in de trailer, alsmede diverse andere grote voetballers.

Het spel komt op 29 september naar pc, Xbox One en PlayStation 4. Dit jaar komt de game ook naar Switch. De Switch-versie draait op een custom engine en heeft alle opties uit de andere platformversies, behalve The Journey: Hunter Returns, de verhaalmodus van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ook al vind iedereen hier Fifa maar niks. Als fan is het toch elke keer weer leuk als er een nieuwe uitkomt.

  • Ik vind fifa best leuk hoor. En ben geen voetballiefhebber.

  • Ik ga Fifa 18 zeker checken. Echter kijk ik meer uit naar pes 18. De gameplay is zoveel dieper dan Fifa. Het benaderd veel meer het echte voetbal. Kwa presentatie is Fifa beter. Het blijft jammer dat Konami en ea niet samen werken. Gameplay van pes in Fifa 18. En je hebt de beste footie ever!

  • Woensdag komt er meer info!

  • Ik ben misselijk. Wat een irritant gemonteerde beelden zeg.

  • ik kijk elk jaar het meest uit naar FIFA, ieder zijn eigen smaak toch? elke keer dat gezeik met er verandert zo weinig. dit spel blijft gewoon het hele jaar leuk.

  • Dat is geen gezeik, maar terechte kritiek. Buiten de verbetering van engine van Fifa, blijft de gameplay gewoon hetzelfde. De gameplay van pes kunnen ze nooit evenaren. Dan zouden ze die game helemaal opnieuw moeten opbouwen. Met fifa ben ik na een paar potjes altijd al boring, omdat het zo hetzelfde aanvoelt, het scoren het overdreven harde kaatsen. Het belachelijke overpowered rennen met r1 en rechter pookje naar voor. Maar wat je zegt, ieder zijn ding.

  • ja precies ik vind pes zo onnatuurlijk aanvoelen maar komt waarschijnlijk omdat ik FIFA wel goed kan haha. en je hebt veel variatie in FIFA. FUT is echt een goude zet geweest

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren