1. Battlefield 1 Incursions-modus biedt kleinschalige gevechten

Battlefield 1 Incursions-modus biedt kleinschalige gevechten

De nieuwe Battlefield 1-multiplayermodus Incursions werd vandaag aangekondigd.

Incursions is een 5v5-multiplayermodus die erg snel en intens moet zijn. Daarom bevat de modus ook kleinere maps. Er zitten nog wel voertuigen in de modus, maar vooral kleinere zoals een bepantserde wagen en een lichte tank.

De modus krijgt volgende maand een gesloten alfa waarvoor mensen zich alvast kunnen aanmelden. De alfa is alleen voor EA Origins-leden op pc. In de alfa kunnen spelers los op een kleine versie van de map Giant's Shadow.

EA kondigde ook een complete editie van Battlefield 1 aan die nu beschikbaar is, Battlefield 1 Revolution. Hierin zit de uitgekomen dlc They Shall Not Pass. Daarnaast worden de drie uitbreidingen In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse gratis gedownload wanneer ze uitkomen in respectievelijk september, december en begin 2018.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zoveelste poging om een game in esports te krijgen. Ik snap het niet , na zeker 1 of 2 jaar word deze game al veel minder gespeeld. Dan is er nieuwe bf game uit en klaar. Ik zal het wel verkeerd zin.  Voor de rest een leuke nieuwe toevoeging. Maar ik blijf liever in de CQ en Operations modes ;).

 • Esports is big business. De gameplay blijft vaak hetzelfde, dus je stapt zo in een nieuwe BF.

 • Deze game is echt kansloos.
  Afgelopen jaar gekocht met release alles prima en alles werkte wou afgelopen week weer een potje spelen met een vriend van me wat denk je?
  Kom geen match meer in wtf??
  Iemand weet hoe dit kan? verplichten ze me dus gewoon alle dlc aan te schaffen?
  Als dat zo is is het de laatse bf game voor mij.

 • De afgelopen 6 dagen kon je de DLC gratis spelen. Het probleem ligt dus bij jou en niet bij de game. Te ongeduldig om de wachtrij af te wachten ?

 • Ik heb het geduld ook niet voor deze game. Soms sta je gewoon 10 minuten voor een potje te wachten. 'Waiting in cue 2' blegh.

 • Dan doe je gewoon quik match of zoek je een server met 30/64 of 50/64 spelers via server browser zo moeilijk is dat toch niet.

 • Ik speel graag met vrienden, en als je hun server moet joinen… Drama.

 • Geen enkel probleem mee. Even wachten tot er een plekje vrij is , kom je binnen waarschijnlijk als tegenstander. Zodra een plekje vrij is word je bij je vrienden in de squad gedropped. Tot dan gewoon je vrienden neerknallen en genieten van de haat die je krijgt. Met steunen en kreunen maak jezelf alles maar moeilijker.

 • @Robskee, als je perse met je vrienden wilt spelen dan zouden zij toch niet de moeilijkste moeten zijn om er even uit te gaan en samen een match te zoeken.
  @Topic, over die nieuwe sneeuwmap is qua hardcore conquest ook niet echt nagedacht. Je hebt op hardcore sniperfest en dan is er dat. Nondeju wat een drama.

 • Vergeleken met andere games, is deze game enorm kaal. Weinig maps verstoren het idee dat een dure seasonpass noodzakelijk wordt. Star Wars Battlefront déjà vu.  Een echte 'stofhapper' na 3 maanden.

 • Ik vind BF1 een prachtig spel. Enorm goeie sfeer. Toch speel ik weer liever BF4 omdat het spel veel uitgebreider is (map packs, wapens, voertuigen etc).
  Toch zijn het altijd maar dezelfde 5 mappen. Weet iemand hoe dat komt? 50% van de potjes in de server browser zijn in Siege of Shanghai.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren