1. Pokémon Go-dataminers ontdekken derde generatie

Pokémon Go-dataminers ontdekken derde generatie

Pokémon Go-dataminers hebben alle pokémon uit de derde generatie gevonden in de code van Pokémon Go. Ook is een sprite ontdekt van een nieuw item.

Op reddit is een volledige lijst van pokémon uit de derde generatie vrijgegeven, die zijn aangetroffen door middel van datamining in de code van Pokémon Go. Zelfs de legendarische pokémon uit deze generatie zijn gevonden, evenals de sprite van een nieuw item, genaamd super incubator.
In februari werden de pokémon uit de tweede generatie toegevoegd aan de game. Pokémon Go is gratis beschikbaar voor iOS en Android. Mewtwoen de legendarische vogels Articuno, Zapdos, Moltres en Lugia zijn nog beschikbaar tot en met 31 augustus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Wauw, net zo voorspelbaar als de komst van GTA 6.

  • De 2e generatie hadden ze al best snel gevonden in de code, maar dat duurde ook nog behoorlijk lang voordat die kwam.


  • Mewtwoen de legendarische vogels Articuno, Zapdos, Moltres en Lugia zijn nog beschikbaar tot en met 31 augustus.    Mewtwo is nog helemaal niet beschikbaar. Is nog wachten op de Exclusive Raids.

  • Ik dacht al, wie is Mewtwoen

  • Wat mij betreft wachten ze nog even met Mewtwo brengen ze die samen met een Team Rocket update uit. Ik zou wel random Rocket trainers willen zien etc..zodat je 'mini-gym' battles hebt. Exclusieve raids zou tegen Giovanni van Team Rocket kunnen zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren