1. Shenmue 3-screenshots en teaser trailer uitgebracht

Shenmue 3-screenshots en teaser trailer uitgebracht

Tijdens Gamescom is een teaser trailer uitgebracht van Shenmue 3 door Yu Suzuki van YS Net. Daarnaast zijn er ook nieuwe screenshots van de game vrijgegeven.

In de video wordt voor het eerst beelden getoond van de wereld, personages en algemene sfeer van de game. Ook spreekt Yu Suzuki, de designer en director van Shenmue 3, fans aan in een blogpost en vertelt:

"Jullie zullen zien dat we ons focussen op het verbeteren van de visuele aspecten van de game. Ook zien jullie in de nieuwe teaser trailer een klein stukje van de game zoals deze in ontwikkeling is. Als je goed oplet, dan zie je dat er een nieuw personage is verschenen."

Shenmue 3 wordt ontwikkeld door YS Net en komt uit in 2018 exclusief voor PlayStation 4. Bekijk hieronder de officiële teaser trailer en uitgebrachte screenshots.


Screenshots:

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Wauw. Ik weet niet of ik moet lachen of huilen. Leuk voor de mensen die hierop gewacht hebben natuurlijk, maar dit er ziet er echt niet uit.

 • Het zijn metname de animaties en de etalagepoppen die de characters voor moeten stellen die zwaar ondermaats zijn.Zo erg is de rest nou ook weer niet, omgevingen stralen een toffe sfeer uit.

 • Dit ziet er echt echt echt zo slecht uit.

 • Ik vind de landschappen goed gelukt, en het straalt veel sfeer uit. De personages daar in tegen zijn wat matig. Al zou de gameplay een boel goed kunnen maken.
  Heb zelf geen Shenmue gespeeld, wel de soundtracks geluisterd, fijne muziek. Hoop dat ze dat ook weer in orde hebben in dit deel.

 • Shenmue gaat aan mijn hart, maar Ryo en Shenhua zien er niet uit.
  Ze zien er levenloos uit en dat heb ik niet bij de dreamcast-games ondanks de mindere graphics.

 • Als de gameplay maar goed is en t verhaal weer zo meeslepend,heb ik met deze graphics geen probleem.

 • Mensen dit is de stijl van deze game. Geen realistische gezichten zoals Horizon Zero Dawn maar wel een soort 3d manga stijl. Ziet er goed uit IMO

 • Omgevingen zien er echt helemaal vertrouwd en typisch Shenmue uit. Dus daar ben ik al helemaal blij mee. En aan de animatie word nog aan gewerkt.Heb alle vertrouwen in Yu!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren