1. Limited edition Gran Turismo Sport-PS4 komt naar Europa

Limited edition Gran Turismo Sport-PS4 komt naar Europa

Sony heeft een trailer uitgebracht voor een limited edition Gran Turismo Sport-PS4.

De console lijkt op de zwarte PlayStation 4 Slim met als uitzondering dat het bovenste gedeelte grijs is met in het midden het logo van Gran Turismo en rechtsboven het PlayStation-logo. Verder toont de trailer beelden van Gran Turismo Sport en een lanceringsdatum.

De DualShock-controller bevat hetzelfde kleurenpalet met op de touchpad het Gran Turismo-logo. Bovendien wordt de console geleverd met de Day 1-editie van de game, één terabyte aan geheugen en extra in-game content. Verder zal de game gebundeld worden met andere PlayStation 4-modellen, waaronder de PlayStation 4 Pro.

De speciale console komt tegelijkertijd met Gran Turismo Sport uit in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Australië op 18 oktober. Bekijk de trailer hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • 18 oktober :)

  • Was dit nu die speciale aankondiging van gisteren…? Op IGN gingen de wildste geruchten van een ps vita 2 tot een (erg onnozele) Ps5. Dat eh valt even tegen…
    Ik vind hem wel erg mooi.

  • Geruchten of mensen die hoopte erop ;)

  • Tja had hetzelfde maar op gamescom maken ze er een sport van de aankondiging van de aankondiging groots te brengen… en de reveal is steeds onthutsend. Vind ik dan

  • Ziet er mooi uit !

  • en er komt een nieuwe age of empires. jullie zijn soms wel laat met nieuws.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren