1. Square Enix onthult Final Fantasy 15 Pocket Edition - trailer

Square Enix onthult Final Fantasy 15 Pocket Edition - trailer

Square Enix kondigt tijdens Gamescom 2017 Final Fantasy 15 Pocket Edition aan voor iOS, Android en Windows 10.

De game is in feite een versimpelde versie van de consoleversie van Final Fantasy 15. In de Pocket Edition is de game opgedeeld in maar liefst tien afleveringen, waarvan de eerste gratis te downloaden is. Latere afleveringen zijn verkrijgbaar tegen betaling.

Niet alleen is de game vereenvoudigd, maar ook de personages houden er een toepasselijk uiterlijk aan over. In de trailer is de memorabele opening van Final Fantasy 15 nagebootst in de stijl van Final Fantasy 15 Pocket Edition. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Final Fantasy 15 Pocket Edition is deelvan de uitgebreide Final Fantasy 15 Universe en verschijnt deze herfst voor iOS, Android en Windows 10. Final Fantasy 15 Monster of the Deep voor PlayStation VR komt uit op 21 november.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Als dit maar niet de Switch versie wordt van FFXV waar SE naar gehint heeft!!!! :S

 • Ik hoop net van wel! :3

 • PE zou het meest voor de hand liggen, maar het is gek dat ze het dan nu ook niet officieel aankondigen, ik bedoel hij wilt het woord Switch niet eens zeggen.  Als ik ergens op moet wedden is het FF XV Switch ver. Niet echt de console versie(De Xbox had er best al moeite mee), maar ook niet de PE editie.  We moeten maar afwachten.

 • Haha ik vind het er wel grappig uit zien.  Het klopt dat de xbox versie van XV soms een framerate probleem had. Maar ik denk met wat downtuning in resolutie, bijvoorbeeld 720p en optimalisatie kan het wel draaien op de Switch. Vergeet niet dat de xbox 1 versie gewoon een cheap ass port was waarin niets is gedaan aan optimalisatie. Square neemt Microsoft niet zo serieus.  Er was ergens een interview waarin de developer vertelde dat ze de engine hadden uitgetest en het draaide met wat aanpassingen en ook problemen, echter hadden ze voorlopig nog niets te melden of plannen over/voor een Switch versie.  Daar komt bij dat Square de Luminous engine al in de prullenbak heeft gegooid. Kingdom hearts heeft giga problemen gehad met deze engine en gebruikt daarom nu Unreal. Als er dus een Switch versie komt van 15, zal dat met de Unreal engine zijn denk ik.  Ik zie trouwens liever een heruitgave van 7/8/9 komen voor de Switch in traditionele gevechtstyle.

 • Eerlijk gezegd vind ik dit er niet eens zo slecht uit zien!

 • Doet me denken aan 7. Vind het een vet stijltje. O en world of FF ofc.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren