1. Samen trainen in Headquarters voor Call of Duty: WWII - Trailer

Samen trainen in Headquarters voor Call of Duty: WWII - Trailer

Call of Duty: WWII krijgt het nieuwe Headquarters, een virtuele ruimte waarin spelers kunnen oefenen en met elkaar in contact kunnen komen.

In Headquarters kunnen spelers samen rondhangen, of kan er gewacht worden tot bepaalde teamleden online komen. Daarnaast kan er geoefend worden via schietoefeningen en met score streaks, of kunnen twee spelers het tegen elkaar opnemen. Er zijn zelfs diverse leaderboards voor bepaalde oefeningen.

Activision noemt Headquarters een "dynamische social hub". Deze komt beschikbaar met de lancering van de game op 3 november. Call of Duty: WWII komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Die graphics :X

 • Sowieso Call of Duty. Wie speelt dat nog? :P

 • Ze hebben echt lef van Activision om zoiets neer te zetten, echt beneden peil, ook de animaties in de bij filmpjes zien er erg knullig uit.
  hoop niet dat ze me gaan dwingen om dit te kopen;)  Ook voor de singleplayer hoef je het denk ik niet te doen.  Wel jammer dat ze er maar steeds om deze manier er mee weg willen komen, op oude engine uit 2007, telkens maar oppoetsen en kijken maar wie het koopt. Het is dat ik de oudere delen zeer graag speelde dus kijk wel en hoor wel wat de meningen zijn maar ziet er niet aantrekkelijk uit zover ik nu zie.

 • Typisch Activision ze doen dit al meer dan 10 jaar dat lef hebben.

 • Mja bij de vorige sci-fi delen konden ze het nog ergens verdoezelen. Alles ging ontzettend snel en je had geen tijd om op details te letten. Het is alsof je nu stilstaat in een racegame en de ondermaatse texturen van het asfalt en de omgeving begint te zien.  Bij die open moddervelden zie je pas hoe lelijk het eigenlijk is.

 • De graphics zijn niet slecht, animaties idd wel dramatisch. Dit was mij in eerste instantie niet eens opgevallen.

 • Ik had zo gehoopt dat ze het roer echt om zouden gooien. Dit ziet er uit als alle vorige delen met een ww2 skin.
  Die social hub daarentegen is wel echt een leuk idee.

 • Heb hem ge pre ordert als de beta tegenvalt anuleer ik hem wel

 • Ik ben ook weer de andere kant op gedraaid. Ik vond het nog leuk tot aan advanced warfare. BO3 half overgeslagen en infinite warfare helemaal. Voor deze nieuwe had ik wel weer zin. Gisteren een kwartier gespeeld op Gamescom… En helaas wat men hierboven al zegt was ook mijn gevoel. Ik speelde op een ps4 (pro dacht ik maar console niet gezien). Grafisch was het idd zeer gewoontjes en meer van hetzelfde, de engine voelde ook hetzelfde aan.  Het schiet nog steeds lekker en beweegt prima maar ik heb het idee dat ik het beste een snuifje kan nemen voordat ik aan een potje begin. Al die hoogteverschillen in de maps die ik kon spelen deden me ook weer denken aan mijn nachtmerries van BO3. Vrijdag geef ik er nog een draai aan met de beta maar ben bang dat ik weer afhaak.

 • Blacks Ops 3 is een prima en nog steeds veelgespeelde COD, meer dan infinite warfare momenteel zelfs. Dat het niet je ding is kan ik wel begrijpen.
  Ik heb de pre order staan en benieuwd naar de beta, maar ik haal cod meestal voor het totaal plaatje. De campaign, multiplayer en de zombies.
  De vorige cod van sledgehammer, (advanced warfare) had een hele goede campaign, dus ik hoop dat ze dit keer er even veel moeite in steken.
  Ben benieuwd!

 • Ik vond het ook geen slechte game maar na advanced warfare hoefde het van mij niet opnieuw zo snel en ik speelde daar steeds dezelfde 2 mappen en kon er weinig aan doen. Werd er toen gek van. Ook omdat op een of andere manier ik hier nooit lekker uit de verf kwam qua scores. Vrienden speelden door, ik haakte af. Had alleen echt gehoopt dat ze nu iets trager zouden worden en de grafische feel (animaties en omgeving) anders zouden aandoen. Dat is helaas niet zo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren