1. Thronebreaker is de verhalende campaign voor Gwent

Thronebreaker is de verhalende campaign voor Gwent

Er is een verhalende campaign voor Gwent: The Witcher Card Game in de maak. Gisteren heeft CD Projekt Red meer informatie gegeven over deze campaign genaamd Thronebreaker.

De singleplayermodus maakt van Gwent een unieke digitale kaartgame, aangezien de concurrerende games geen soortgelijke modus bevatten. De campaign volgt Meve, een nieuw personage in het Witcher-universum. De koninging van twee Noordse gebieden gaat op een "donkere reis door vernietiging en wraak". De eerste beelden zijn hieronder te zien.

"Spelers verkennen nog nooit eerder getoonde gebieden van de The Witcher-wereld, doen quests die hen aan het denken zetten, verzamelen bronmaterialen en spelen verhalende gevechten die de regels van de game op verrassende manieren aanpassen", aldus CD Projekt Red.

Gwent is op dit moment in open bèta op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Thronebreaker moet later dit jaar voor alle versies verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • dat is leuk, dan volgen we het verhaal van de koningin die Geralt daadwerkelijk een ridder gemaakt heeft, i.p.v. alleen maar afkomstig uit RIvia.

  • Cool dat ze verdergaan. Wel erg teleurgesteld met de animations… .. .

  • Queen Meve is geen nieuw personage in het Witcher universum, enkel nieuw in de games. In de boeken heeft ze wel een rol.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren