1. Auto's van Mario, Luigi en Samus aangekondigd voor Rocket League

Auto's van Mario, Luigi en Samus aangekondigd voor Rocket League

De aankomende Switch-versie van Rocket League komt met drie exclusieve wagens gebaseerd op een aantal Nintendo-personages.

De auto's, die op onderstaande screenshots zijn te zien, zijn gebaseerd op Mario, Luigi en Samus Aran. Laatstgenoemde is het hoofdpersonage uit de Metroid-reeks. De wagens hebben ook hun eigen exclusieve boostgassen, alsmede exclusieve petjes voor de auto's. De Switch-versie van de game verschijnt ergens dit najaar.

Rocket League krijgt dit najaar tevens een update die de doelen op het veld doorzichtig maakt. Op die manier is het voor mensen die de goals verdedigen van aankomende ballen een stuk makkelijker om te zien wat er aan de zijkanten van het veld gebeurd. Het is al tijden een van de features waar spelers het meeste om vragen. De update komt naar alle versies van de game, maar wanneer precies is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren