1. Met deze vr-game verander je in een KFC-werknemer

Met deze vr-game verander je in een KFC-werknemer

Heb je ook altijd een Kentucky Fried Chicken-werknemer willen zijn? Dat komt goed uit, want dat is precies wat kan met een nieuwe vr-game van het bedrijf.

Blijkbaar gebruikt KFC deze game en een Oculus Rift zelfs om toekomstige werknemers te trainen. Dit zou op zich wel een broodje aap-verhaal kan zijn of een slimme marketingtruc. We hebben dan ook nog geen manier gevonden om de game ergens vandaan te trekken en hem te spelen. In het spel is KFC-oprichter Colonel Sanders een strenge AI die de speler gevangen houdt in een keuken, alwaar je leert kip te bereiden. Natuurlijk.

Een KFC-game dus. Zodra we weten waar je hem precies kunt spelen, laten we het weten. Bekijk voor nu deze ietwat enge video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit wil je toch niet, ook niet in VR.

  • Een goede game voor pubers die hun leven vergooien aan alles wat fout is : ' Ga maar eens ff een kijkje in je toekomst nemen muiters ;)'

  • Lijkt heel erg op Portal 2 met die omroeper.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren