1. 11 minuten aan nieuwe beelden van THQ Nordic's Biomutant - Gameplay

11 minuten aan nieuwe beelden van THQ Nordic's Biomutant - Gameplay

Ook zo nieuwsgierig naar THQ Nordic's nieuwe openwereld actie-rpg Biomutant? Dat komt goed uit,. want na een eerste trailer en gameplayvideo is hier nog een veel uitgebreidere gameplaysessie te bekijken.

De voorgaande trailers waren relatief kort, maar in deze video van IGN is meer dan 11 minuten aan gameplay van de alfaversie van de game te zien. In de nieuwe beelden is te zien hoe spelers hun eigen personage kunnen vormgeven en hoe de combat werkt.

De openwereld actie-rpg komt in 2018 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel wordt ontwikkeld door Experiment 101, een studio met voormalige werknemers van Just Cause-studio Avalanche.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • vooralsnog heeft het niet heel veel indruk gemaakt, maar ik wacht geduldig af tot ze met wat meer op de proppen komen

  • Ik vind het er wel gaaf uitzien! Weer een keer echt wat anders qua personages :).

  • I love it :D

  • Deze was nog niet op mijn netvlies verschenen maar ziet er tof uit.

  • Ik voel me net een souflEE de fromage, maar dit is een van de weinige games waar ik op dit moment naar uitkijk. Tof man, ga er niet te veel van bekijken, don't wanna spoil the appetite ;)

  • De combat ziet er goed uit en je kan tegen een bejaarde man in een rolstoel met machinegeweer vechten. Mijn interesse is getrokken in ieder geval

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren