1. Check 45 minuten gameplay van Assassin's Creed Origins

Check 45 minuten gameplay van Assassin's Creed Origins

Onze collega's van Power Unlimited hebben drie kwartieer aan gameplay van Assassin's Creed Origins mogen spelen tijdens de Gamescom.

In de video is te zien hoe hoofdrolspeler Bayek (onder controle van PU-redacteur Wouter Brugge) onder andere met boten vaart, kamelen berijdt, het nieuwe gevechtssysteem en piramides ontdekt.

Assassin’s Creed Origins verschijnt op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Meer weten? Lees ook onze preview van Michel, die de nieuwe actie-rpg ook mocht spelen op de Gamescom

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • ze hoeven die game straks niet eens meer uit te brengen joh…  was best geintereseerd, maar gezien het aantal reclame-uitingen wacht ik wel even voor dat ik deze koop!

 • Ja die ervaring heb ik ook ik vindt dat ze wel teveel beelden de wereld in hebben gestuurd.
  Soms denk ik ook gewoon ik heb al alles al gezien.
  Maar daarom kijk ik vanaf nu tot oktober naar niks meer en dan ben ik alles wat ik heb gezien al vergeten voor die tijd.
  Nu ook met de dlc van bf1 dus kan ik me hersenen even bijkomen van al dat AC videos hahaha lol

 • Snap het probleem niet, shit = awesome!

 • Haha ik heb zoveel van dit soort gameplay' gekeken de afgelopen dagen dat ik geen zin meer hebt om deze te bekijken.
  Nu met de gamescom aan de gang hebben ze YouTube helemaal plat gegooid met Assassin's creed Origins gameplay video's.
  Ik ga nu gewoon lekker wachten tot oktober :)

 • Jezus wat zijn en blijven die power unlimited gasten randmongolen zeg.. die dude kan beter bij de mcdonalds gaan werken.. moest het geluid uitzetten met zijn monotone kut stem.. en los van het feit dat hij echt voor geen meter kan gamen wow…

 • Klopt, toch kon ik deze randmongolen op papier altijd prima waarderen. Keek met ons ' 1 kwartier per dag op msn want we hebben een krakende inbelverbinding' interenet altijd ontzettend uit naar een nieuwe editie. Enige bron van gamenieuws op Gammo na ;)

 • Ik heb nu wel genoeg gameplay gezien dus deze ga ik niet kijken.  Het ziet er gfx en gameplay wise in ieder geval goddelijke uit.

 • Welke mensen kijken beelden van deze lengte volledig? Waarom zou je dat doen, toch zonde van je eigen ervaring? Trailertje prima, informatie vergaren via artikelen ook, maar 45 minuten van een game bekijken verpest het toch alleen maar voor je eigen?

 • Mee eens. Ik doe dat echt alleen als ik twijfel over een game. Of wanneer ik een letsplay kijk. Maarja dan ga ik de game zelf toch niet spelen, of heb ik hem al gespeeld.

 • Ik doe het omdat ik zwak ben Hahah.
  Duurt zo lang.

 • Echt heel stom dat als je met de boog schiet dat je al die punten in je scherm krijgt.

 • Dus jij zal nooit en te nimmer RPG games spelen? Want bij veel Rpgs is dit normaal, en aan gezien AC Origins een hybride RPG is, is het vrij logisch dat je de HP punten ziet

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren