1. Update: Smuggler's Run-update voor GTA Online nu beschikbaar

Update: Smuggler's Run-update voor GTA Online nu beschikbaar

Update: De Smuggler's Run-update voor GTA Online is nu te downloaden. Spelers kunnen onder andere aan de slag met onder andere zelf aan te passen hangars, zeven nieuwe vliegtuigen en een nieuwe Adversary-modus genaamd Motor Wars.

Origineel bericht: Ken je de game Smuggler's Run nog? Rockstar in ieder geval nog wel. De ontwikkelaar namelijk brengt een nieuwe update voor GTA Online uit met dezelfde naam.

Centraal in deze update staat het transporteren van gestolen goederen via de lucht in verschillende soorten vliegtuigen, helikopters en ultralights. Spelers kunnen deze voertuigen ook aanpassen om aan te sluiten bij de gekozen missie en grote hangars gebruiken om de vloot van vliegmachines in op te slaan. In screenshots en een trailer zijn de nieuwe missies in actie te zien.

De naam van de gratis dlc is geïnspireerd door oudere titels van de ontwikkelaar. In 2000 verscheen de racegame Smuggler's Run voor PlayStation 2, gevolgd door een tweede deel dat ook voor GameCube werd uitgegeven.

Spelers van GTA Online kunnen de Smuggler's Run-update vanaf dinsdag 29 augustus downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Je kan zeggen wat je wilt maar de gratis content die GTA blijft bieden is echt insanely goed.

 • En om de hoek liggen die dure shark cards te wachten. Rockstar verdient genoeg geld met GTA online en daarom krijgen we nog altijd geen singleplayer DLC zoals bij GTA IV en Red Dead Redemption.

 • Tja als je daar op blijft hopen kun je lang wachten bem ik bang. En daarnaast, met een paar uurtjes grinden heb je zo een miljoen bij elkaar.

 • @Carpaccio  Niemand dwingt je om shark cards te kopen man
  En of je nu wacht op single player DLC of niet, dat zegt toch niets over het online gedeelte (of dat nu wel of niet goed is.)  Naar mijn idee is het online gedeelte top.

 • Kunnen wij nog ooit een story line DLC verwachten ?

 • Nope, singleplayer is zo 2005. Vind dat elke game online samen met vrienden gespeeld moet kunnen worden. Imo.

 • Er zijn er meer dan genoeg die deze mening niet delen. Ik ben er 1 van.

 • Al mijn maten zijn automonteur of gek op voetbal, niemand die ik ken om samen mee te gamen. Dus ik zie ook graag SP DLC.

 • Join gerust mijn crew als je wilt (Noble Lions)
  We zijn een Engelstalige crew, maar hebben ook genoeg Nederlanders en Belgen in de crew.  18+
  Met MIC
  Geen mod account  ^^ benodigdheden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren