1. Update: Assassin's Creed-dlc nu verkrijgbaar voor Final Fantasy 15

Update: Assassin's Creed-dlc nu verkrijgbaar voor Final Fantasy 15

Update: De Assassin's Creed Festival-dlc, die aangekondigd werd tijdens Gamescom, is nu gratis verkrijgbaar voor Final Fantasy 15 spelers. De content is beschikbaar tot 31 januari.

Origineel bericht:Ja, je hebt de titel goed gelezen. In Final Fantasy 15 is het straks mogelijk om in het gewaad van de Assassins rond te lopen.

FF15 ontvangt een uitbreiding op 29 augustus. Verzamelen spelers daarna een Dream Egg op het Moogle Chocobo Festival, dan krijgen ze voor hoofdpersonage Noctis het bekende Assassin's Creed-outfit. Noctis kan zich dan ook meer voortbewegen als een Assassin. Heel de stad Lestallum viert daarnaast het Assassin's Festival, waardoor de stad er anders uitziet dan normaal.

Het is niet voor het eerst dat de twee franchises samenwerken. Final Fantasy 13-2 had betaalde downloadbare content om kleding uit Assassin's Creed te verkrijgen. De nu aangekondigde dlc is echter helemaal gratis.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mijn 2 meest favoriete game franchises die samenkomen….. Awesome.

  • Straks final fantasy XV dan maar eens opstarten.

  • Speciaal voor jou volgens mij deze DLC

  • Denk het ook Coola, geniet ervan kerel :)

  • geniet ervan man!

  • Thanks allen

  • Uhm komt pas de 31 augustus uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren