1. De Assassin's Creed Origins-wereld is de grootste in de serie ooit - Video

De Assassin's Creed Origins-wereld is de grootste in de serie ooit - Video

In geen andere Assassin's Creed-game ga je zo'n grote wereld vinden als in Assassin's Creed Origins. Deze nieuwe, uitgebreide video vertelt er meer over.

Director Ashraf Ismail vertelt hoe de game niet alleen maar een paar steden heeft, maar eigenlijk een compleet vormgegeven land waar spelers doorheen kunnen reizen. Het is de grootste wereld die ooit voor Assassin's Creed is ontwikkeld.

De video toont onder andere ook het verkennen van een piramide, en hoe spelers content hebben met de legendarische Cleopatra. Assassin's Creed Origins verschijnt op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • De grootte van de wereld is pas een meerwaarde wanneer deze goed gevuld is. Dit geldt ovigens voor alle open wereld games. Hopelijk is deze wereld in onder geval goed gevuld!

 • Verwacht er niet veel van. Het is toch in een woestijn.

 • Ik denk dat het wel goed gaat komen na rockstar en cd projekt is ubisoft de beste als het aan komt op mooie sfeervolle ( en op de goede manier gevulde) werelden te creëren en als ze ook maar een beetje verder borduren op Wat ze qua wereld deden met Syndicate ( waar ik na het uitspelen van syndicate dit er over te zeggen had.  "London is 1 van de mooiste spel werelden van een Assassin's Creed game maar ook van alle games in het algemeen. De wereld leeft echt ( ondanks er iets minder mensen rond lopen dan in Unity) over al zijn er wel mensen bezig met iets op sommige plekken zijn er nog gebouwen in opbouw en lijkt het zelfs dat er progressie in zit ( maar dat is enkel een illusie, maar wel een hele goeie illusie) de Theems en de haven leven al helemaal over al gebeurd er wel wat ( schepen die ont/geladen worden etc.) van alle non rpg open worlds leeft Syndicate's London het meeste, ik durf zelfs te zeggen dat het meer leeft dan GTA 5's Los Santos.")  Dan ben ik al blij.

 • Gevuld met generieke missies is niet hetzelfde als speciaal ontworpen missies zoals in The Witcher 3. Wat ik van de zijmissie gezien heb in deze game is het nogsteeds uiterst pover en niet van de kwaliteit van Witcher of GTA. Maar we wachten de reviews af.

 • Na Rockstar en cd projekt is Ubisoft de beste?  Ooit gehoord van Naughty Dog? Santa Monica? Insomniac? Suckerpunch? Telltale? Ik kan zo nog doorgaan… Met alle respect, maar ook aan fanboyisme zit er een grens, he Meta_coola. :D  Ik gun je van harte je plezier met AC Origins, maar dit is écht een beetje overdreven. De reviews van de vorige AC-games sinds Black Flag waren matig, en laat ons vooral Watch_Dogs niet vergeten. Ubisoft is niet bepaald een studio waar ik nog gehyped kan zijn over de games die ze aankondigen. Net zoals Far Cry maken ze het simpel: ze houden hun fanbase zoet met het herkauwen van eerder gemaakte games in een nieuw jasje. Zo kunnen ze elk jaar een nieuwe game afleveren aan hun fans, die meteen hun gouden dubloenen op tafel leggen en alles kopen van hun favoriete studio.  Ik zeg dat echt niet voor je plezier af te nemen, t'is gewoon een beetje vreemd dat mensen nog steeds zo veel hoop hebben in Ubisoft, na alles wat we de afgelopen jaren gezien hebben. Ik heb zelf de AC-games day one gekocht tot aan Unity, en daarna nooit meer, mét een reden. Ik denk niet dat ik ooit nog een game van hen aan de volle prijs ga aanschaffen, tot de dag dat Ubisoft inziet dat ze eens met een vernieuwde game afkomen die de hype eens écht waarmaakt. • Dat zijn geen open wereld makers rockstar, cd projekt en Ubisoft wel. In dat aspect is Ubisoft zeker wel de beste na rockstar en cd projekt.

 • Sucker Punch maakt ook open-wereld games (Infamous Second Son). Dat was een van de mooist gemaakte games die ik ooit gezien heb. En nu we het toch over open wereld games hebben, Warner Bros (en Rocksteady) hebben met de Batman Arkham-reeks én met Shadow of Mordor/War sowieso ook al een streepje voor op Ubisoft imo. Laat ons vooral Zelda BOTW ook niet vergeten, de mooiste, kleurrijkste handheld-open wereldgame tot nu toe. ;)  En om je helemaal af te troeven is er nog No Man's Sky. (Grapje) :D

 • Op infamous second son is sucker punch zwaar meh imho. Rocksteady is goed maar imo minder dan Ubisoft ze herhalen assets vaker en eerder dan Ubisoft. Nintendo is allround goed.

 • Smaken verschillen, laat 't ons daar maar op houden. ;)

 • Laten we het daar op houden ja.  En gelukkig verschillen smaken anders zou de wereld maar saai zijn.

 • Vergeet je voor het gemak Bethesda. Skyrim? Fallout? Die games lopen zo ver vooruit qua open wereld dan elke assassins Creed game. In die games had ik echt het gevoel van vrijheid, en niet aan het handje genomen te worden. In AC moeten ze je altijd wijzen op het feit dat er iets te doen is, wat bij mij juist het gevoel van vrijheid ontneemt.

 • Zodra Bethesda weer komt met een nieuwe game misschien dat ik ze dan serieus ga nemen ohja en ook met minder bugs want daar is Bethesda ook koning in.

 • Meta_coola, de koning van de bugs is nog altijd Assassin's Creed. ;)  Ik had de vorige discussie min of meer afgerond om de huiselijke vrede te bewaren, maar nu ben je gewoon onzin aan het verkopen. Oké, Bethesda heeft bugs, maar ik heb nog nooit zoveel bugs gezien als in AC Unity en Syndicate. Die games hebben zelfs een patch van een aantal gigabite gekregen die dat probleem hadden moeten oplossen, maar dat was minder waar.  Daarbij komt ook nog eens dat de games van Bethesda speelbaar blijven, zelfs omwille van een paar bugs, terwijl de laatste twee AC-games bijna onspeelbaar waren (zelfs op PC-masterrace).  Misschien moet Ubisoft je eens inhuren om hun volgende games te promoten op de E3. Je bent me d'r eentje, hoor! :D

 • No way de bugs in fallout 3, 4 en skyrim zijn ook game breaking erger dan de meeste AC games waar alleen unity kut bij was. Bij syndicate ben ik op één keer door de grond zakken geen één andere bug tegen gekomen en ik heb de game nu al 5 keer uitgespeeld en maar één keer een door de grond zak bug tegengekomen

 • Heb jij even mazzel, zeg! :D  https://www.youtube.com/watch?v=j613U…

 • Ja super, nu meer de laatste bugs wegwerken en minder trailers maken.

 • De map is inderdaad Damn groot  http://www.game-debate.com/blog/image…  maar dit in combinatie met de verschillende previews die ik heb gelezen dat de verschillende gebieden ook nog eens heel erg variërend zijn ( en dan niet alleen variatie in de vorm van Egyptisch, Griekse en Romeinse architectuur maar ook in bijvoorbeeld de samenstelling van hoe de gebouwen en bomen staan ) maakt mij blij.

 • Zodra de twee magische woorden "Assasins Creed" ergens in voorkomen maakt het volgens mij niet zoveel meer uit wat het is, daar wordt jij uberhaupt blij van :)  Maar zonder gein, deze game ziet er erg dope uit. Ff afwachten of de lancering relatief 'bugfree' is en dan komt deze wel in huis.

 • Ik zal niet ontkennen dat de woorden Assassin's Creed en Final Fantasy bij mij meestal een glimlach op m'n gezicht toveren.

 • Jij vindt de huidige Final fantasy games goed?  Final fantasy stopte met goed zijn na deel 10 en sommigen konden 12 en 13 nog enigsinds waarderen.  Dat hele gevechtsystem is compleet een messteek in de rug van de fans.
  Qua verhaal zijn ze altijd krachtig, maar ze hebben de gameplay gewoon verneukt voor westerse casual appeal. De fans willen hun ATB systeem terug.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren