1. Tekken 7-dlc met Tekken Bowling verschijnt op 31 augustus

Tekken 7-dlc met Tekken Bowling verschijnt op 31 augustus

Vanaf 31 augustus is er nieuwe downloadbare content beschikbaar voor Tekken 7, waarmee onder andere Ultimate Tekken Bowl wordt toegevoegd.

Tekken Bowl is precies wat de naam doet vermoeden: het laat spelers bowlen met diverse Tekken-personages. De Ultimate-versie betekent wel dat er andere regels gelden dan bij het echte bowlen. Zo kunnen spelers de bal met personage en al op de baan gooien. Tekken Bowl was al een populaire modus in vorige Tekken-games.

De dlc bevat ook nieuwe kostuums, waaronder de Blood Vengeance School Uniforms voor Xiaoyu en Alisa en de zwempakken voor alle vrouwelijke vechters. Er is nog geen precieze prijs bekend, al kan een seizoenspas voor 25 euro gekocht worden. Tekken 7 is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren