1. Bekijk de binnenkant van je Nintendo Switch met een doorzichtige behuizing

Bekijk de binnenkant van je Nintendo Switch met een doorzichtige behuizing

Bij verschillende webwinkels zijn doorzichtige behuizingen voor Nintendo Switch verschenen, gemaakt door derde partijen.

De behuizingen zijn te bestellen op Chinese retailer AlieXpress, voor tussen de 18,99 en 39,99 dollar per stuk. Consumenten moeten zelf hun behuizing open schroeven en vervangen.

In het verleden bracht Nintendo zelf verschillende versies van consoles en handhelds uit met een doorzichtige behuizing, waarmee de interne componenten van de apparaten zichtbaar worden.

Eerder maakte een cosplayer een Nintendo Switch in Gamecube -stijl.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ziet er toch wel nice/techie uit.

 • Ik vind het supertof, maar ik ga mn Switch echt niet open schroeven :P

 • Je moet je Switch de eerste 2 jaar ook niet open maken. Geen enkele console btw. Na die 2 jaar is je garantie foetsie en kan je het wel doen. Mocht ie stuk gaan als je garantie verlopen is moet je toch een nieuwe kopen.  Maar het ziet er wel cool uit.

 • Je logica volg ik niet helemaal. Ik heb hier bijv. een 4 jaar oude 3DS liggen. Omdat mijn garantie is verlopen, kan ik er nu onverstandig mee omgaan? Als ik hem defect maak door bijv. een andere shell, moet ik alsnog een ander kopen.

 • Wanneer je een console binnen de garantie periode open maakt om de shell te veranderen (of om wat voor reden dan ook) vervalt je garantie direct. Er zitten mark stickers op de hardware waaraan ze kunnen zien of jij je console hebt open gemaakt.  Na die 2 jaar garantie weigeren Sony, Nintendo en Microsoft jouw console voor reparatie tenzij je zelf de kosten wil betalen. Binnen die 2 jaar moeten ze ieder defect repareren zonder kosten.
  Daarom moet je de eerste 2 jaar van de hardware afblijven.  Of jij nu onverstandig met je 3ds wil omgaan moet je zelf weten. Nintendo fixed hem toch niet meer voor je.

 • Ziet er gaaf uit, maar deze Chinese aftermarket behuizingen hebben heel vaak problemen met passen op de hardware waarvoor zij bedoeld zijn.

 • Ziet er tof uit, ik ben benieuwd of de kwaliteit van Ali net zo slecht is als de producten die aangeboden worden op taobao (zelfde bedrijf), dan zou ik het echt uit mijn hoofd laten.

 • Best leuk. Ali is net een soort ebay. Je hebt troep, en de prachtigste spullen. Je moet alleen de moeite willen doen om goed te zoeken. Haastwerk levert voornamelijk troep op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren