1. Call of Duty: WW2-bèta nu speelbaar op PlayStation 4

Call of Duty: WW2-bèta nu speelbaar op PlayStation 4

Activision heeft gisteravond de servers van de Call of Duty: WW2-bèta vroegtijdig geopend op PlayStation 4.

Spelers die de game vooruitbesteld hebben kunnen de game sinds gisteravond uitproberen. Aanvankelijk zou de bèta vanavond pas van start gaan.

Spelers kunnen verschillende modi uitproberen, waaronder de Battlefield-achtige War-modus. Ook bevat de bèta alle Divisions, het nieuwe klassensysteem, die tot level 20 kunnen worden vrijgespeeld.

De bèta is dit weekend speelbaar voor PlayStation 4-bezitters die de game vooruitbesteld hebben. In het weekend van 1 september geldt dit ook voor Xbox One-bezitters. Bekijk hieronder de eerste gameplay-beelden van de bèta.

Call of Duty: WW2 verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier wat er nieuw is in de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • komt er nog een open beta?

 • Ga er maar uit van niet

 • Je kan de beta gewoon downloaden zonder preorder van de HK psn store. • Werkt inderdaad, zeer gemakkelijk ook.
  Na een aantal rondjes kan ik vaststellen dat alle "back to the roots" praat volstrekte onzin is. Nee deze laat ik mooi aan mij voorbij gaan, erg jammer.

 • @AWESOMEDUD3, het is dus niet zoals cod1 uit 2003? Kompas waarbij je alleen je teamgenoten ziet en niet de vijand als zij schieten. Geen killstreaks, en dat elk land zijn eigen wapens heeft. Duitsers alleen Duitse wapens en allieds hun eigen WAPEN? Geen mix zoals codwaw  Ik koop het spel sowieso voor campaign en zombie, en mss MP

 • @ShadowhunterrX  Thnx man. Ben toch nieuwsgierig dus ben 'm aan het downloaden dankzij jouw tip! Werd niet warm vd streams, misschien als ik het zelf speel is t beter :D  Edit: Ok echt gruwelijk, word een day one aankoop voor mij!

 • @CloneTrooper. Nee maar mij weten niet. Voor mij is CoD World At War nog steeds het beste voorbeeld van een WW2 setting. Ik heb vandaag met meerdere wapen gespeeld waaronder de M1 Garand. Deze voelde totaal anders dan de versie uit WaW. Daarnaast hebben ze wederom gekozen voor een "Weapon Level systeem" waarmee je bepaalde attachments kunt unlocken. Het resultaat, jij komt tegen iemand met exact hetzelfde wapen die vervolgens wel recht kan schieten. Mijn eerste indruk; slechte teambalans , dubieuse ping voordelen en absurde firerates bij sommige van de wapens. Ik begrijp dat het slechts een beta is maar het beetje enthousiasme wat ik had is de spreekwoordelijke kop ingedrukt.

 • Letterlijk geen één van je punten ben ik het mee eens. Dit is gewoon veel belovend, en uiteraard is deze game anders dan World at War. We zijn flink wat jaartjes verder en een andere ontwikkelaar. Ik zou zeggen kijk naar de game zoals de game is en niet vergelijken met games van flink wat jaren terug.

 • Letterlijk geen één van je punten ben ik het mee eens. Dit is gewoon veel belovend, en uiteraard is deze game anders dan World at War. We zijn flink wat jaartjes verder en een andere ontwikkelaar. Ik zou zeggen kijk naar de game zoals de game is en niet vergelijken met games van flink wat jaren terug.

 • Dat kan ieder zijn eigen ervaringen. Maar niet vergelijken is onmogelijk in mijn ogen, zeker rekening houdend met het feit dat zij zelf constant met term "back to the roots" hebben lopen gooien. Ik had graag een nieuwere soortgelijke versie van WaW willen zien.
  Maar goed wellicht dat ik opnieuw een poging ga doen met die nieuwe War game mode.

 • Zijn er wel dedicated servers?

 • Voor mij gevoel niet gaaiz. Heb al potjes gehad waar ik mensen normaal dood schiet en andere een hele clip erin schiet.  @ adutch
  Graag gedaan ;).

 • Ik heb hem net ook getest maar wat viel het mij tegen. Het is wel wat awesomedude zegt, de balance is echt niet goed. Als ik een wapen gebruik zonder de "goede" attachments maak ik bijna geen kans. Soms schiet je duidelijk eerder maar verlies je alsnog, dan zie je in de killcam dat de ander gewoon in je voet schoot. Daarnaast ziet het er ook echt niet mooi uit.  Erg jammer want ik had gehoopt dat dit echt een toffe game zou worden:(

 • Ik heb wat gameplay zitten kijken,maar zag er goed uit. Een soort objectives waar je bruggen moet bouwen of zoiets.

 • Idd of het bouwen daarvan proberen te stoppen. De rede van het bouwen van de brug is zodat de tank kan komen ondersteunen. Als het bouwen is voltooid rukt de tank op (Overwatch) Dan tank proberen tegen te houden/terug te dringen. Je wint territorium door het behalen van deze doelen of je wordt terug gedrongen en verliest territorium als je faalt in het uitvoeren van de objective.

 • Welke modus is degene die je beschrijft? 'Cause it sounds cool! Heb alleen nog TD en Domination geprobeerd tot dusver

 • @jaircijntje
  Die game mode die @killionaire bedoeld heet war staat helemaal onderaan in de lijst van game modes :)

 • Inmiddels level 20. Heerlijke cod! Kan niet wachten op 3 november.

 • Ja ik ook ging snel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren