1. Verken de Dubai-track met een Porsche in Forza Motorsport 7 - Gameplay

Verken de Dubai-track met een Porsche in Forza Motorsport 7 - Gameplay

De Porsche 911 GT2 RS wordt gebruikt tijdens een gameplayvideo van Forza Motorsport 7 die zich afspeelt op het circuit in Dubai.

Deze specifieke Porsche staat ook op het hoesje van de game. Er wordt daarbij ook vermeld dat de rotsen die rondom de track te zien zijn geïnspireerd zijn op Tatooine, de zanderige planeet uit Star Wars.

Hoewel de game wel werd gespeeld op Xbox One X, komt de video van een stream van Twitch waarop 4K niet mogelijk is. De beelden zijn hieronder te zien. Forza Motorsport 7 komt op 3 oktober uit en ontvangt een update op 7 november wanneer de Xbox One X uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ultimate Edition al besteld hier!

  • Instant-buy! Was al bang dat Forza al genoeg zou zijn om mij over te halen voor een Xbox One X!

  • Ben benieuwd naar de preview van IG. Ik vond deze game zo heerlijk spelen en eruit zien op de Gamescom dat ik nog een keer in de rij ben gaan staan. De perfecte feel die ik wilde zien/voelen tov het vorige deel.    De race uit de video is overigens op YT ook terug te vinden in 4K van zowel e3 als gamescom. Gezien de rondetijden van de speler hier geen ervaren rijder.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren