1. Nieuw Street Fighter 5-personage Menat aangekondigd

Nieuw Street Fighter 5-personage Menat aangekondigd

Het nieuwe Street Fighter 5-personage Menat werd dit weekend door Capcom onthuld op het eSports Festival in Hong Kong.

Menat is een waarzegster die eerder al in het verhaal van Ed voor kwam, maar voor het eerst wordt ze ook speelbaar. Veel details zijn er nog niet bekend over het personage, behalve dat ze op 29 augustus uitkomt als onderdeel van seizoen 2 van de vechtgame.

Eerder in het seizoen werden Akuma, Kolin, Ed en Abigail al aangekondigd voor Street Fighter 5. Hieronder is de eerste trailer rondom het personage te zien. De game is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Daar gaat me verdiende fightmoney :(. Hopelijk kan ik met hasr spelen…. naast Cammy en Yuri , bak ik er geen peppernoot van.

  • Moet je eigenlijk betalen voor al deze extra personages die worden toegevoegd of zijn deze gewoon gratis? Ik ben namelijk van plan om deze Street Fighter te kopen, maar ik heb niet bepaald zijn om bij elk personage extra te betalen bovenop het spel zelf. Iemand die dit weet?

  • Beide. Met 100.000 fightmoney kan je een character kopen en fightmoney krijg je door story , survival en online te spelen.

  • En is 100.000 fightmoney extreem veel waardoor ze je eigenlijk aanmoedigen er geld tegenaan te smijten, of is dat bedrag perfect haalbaar als je een beetje speelt? Bedankt voor de info in ieder geval :)

  • Na heb na het spelen van de character story modes bijna 200.000. Maar ik kreeg bij me digitale aankoop wel character season pass 1 erbij. Je hebt ook weekly opdrachten waardoor je wat punten krijg. Als je deze game veel speel is het geen probleem , maar casual… jep centen.

  • Bedankt om dit even te verduidelijken voor mij! Ik denk dat ik toch het spel ga kopen, was al bang dat je voor elk personage moest betalen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren