1. Nintendo wil productie van Switch voor feestdagen omhoog gooien

Nintendo wil productie van Switch voor feestdagen omhoog gooien

De productie van de Nintendo Switch moet voor de feestdagen dit najaar omhoog zijn gegaan. Dat meldt Nintendo.

De Switch is in vele landen, waaronder Japan en de Verenigde Staten, nog regelmatig uitverkocht. Dat heeft als resultaat dat niet iedereen die de console wil kopen, dat kan doen.

"We doen er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen die een Switch-systeem wil kopen dat kan doen", aldus het bedrijf in een statement aan de Wall Street Journal. "We zullen de productie voor de periode rond de feestdagen omhoog gooien. Dat staat in onze planning."

Volgens geruchten heeft Nintendo moeite met voldoende Switch-systemen produceren omdat bepaalde elementen in de console ook in iPhones moeten. De telefoons van Apple zouden hierbij voorrang krijgen.

Er zijn tot 30 juni echter 4,7 miljoen Switch-consoles verkocht, waarmee Nintendo onderweg is het beoogde doel van 10 miljoen verkochte Switch-consoles voor 31 maart 2018 te halen. Is het jou al gelukt om een Switch te vinden?

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Goed nieuws voor onze Piet.

 • Die heeft er al 3 denk ik.

 • Gooi die review van Mario + Rabbids maar omhoog! ;)

 • Zit een embargo op tot 14:00 vandaag

 • ok ben benieuwd.

 • Ja ik zit ook al te trappelen hier..

 • Ik wil hem messchien kopen voor Mario Odyssey, maar is overal uitverkocht,,!
  Gooi de productie maar omhoog dan kan iedereen er 1tje kopen die er 1 wil kopen!!

 • Ik weet dat je een troll bent maar toch, hij is in nederland bijna overal verkrijgbaar.  https://www.bol.com/nl/p/nintendo-swi…

 • Ik ben geen troll ik wil mijn identiteit gewoon niet bekend maken en ik ben dyslectis.  Dankje voor de link.  Ik heb gekeken maar dat zijn allemaal externe duurdere verkopers en niet via bol de winkel zelf… Ik wil niet afgezet worde…

 • Oke meneer, deze wel goed dan?
  http://m.intertoys.nl/m20/games-en-sp…

 • Robske , das een 3e partij verkoper via bol.com . Bol.com is daar heel smerig in…

 • Bijna overall…het ding is zo zeldzaam dat je met een link aan komt zetten van een third party verkoper die een belachelijke prijs hanteert. Scalper…  Als je goed zoekt kan je er 1 vinden voor de normale prijs. Afhankelijk welke kleur je wil. Maar het is echt niet zo dat je iedere winkel in kunt lopen en er met 1 uit kunt lopen. Nedgame Groningen bijvoorbeeld: uitverkocht.  Kijk ik bij je intertoys links…Groningen. Geen voorraad.
  Consoles koop je ook niet online. Als je zoveel geld neerlegt wil je het direct in je handen hebben.

 • Dat is beter maar ook maar 4 op voorraad dus even snel bestellen!!
  Ik ben in de stad geweest dit weekend en toen waren ze overal op en ze zeide in de winkels dat het een heel popular apparaat is!  De winkel verkopers zeiden dat ie erg popular is en dat ik m daarom niet kon vinden in de winkels zelf dus dan maar via webiste bestellen maar ik heb m al bestelt net.
  en is de snes classic nog ergens te kopen?..

 • Onzin, is bij de meest bekende winkels wel gewoon te koop. Je moet niet doen alsof dat ding zo erg gewild is. Het is geen snes classic ofzo.

 • Ik klikte de eerste link aan. Bart Smit, Wehkamp, intertoys hebben hem ook. En als je hem graag wilt boeit die 20 die meer of minder toch ook niet. Ramirez niet zo butt-hurt doen he, ik probeer hier iemand te helpen.  EDIT: Precies Liquidshake.

 • Het scheel een beetje per winkel :(. Gamemania heeft genoeg in voorraad hier en de andere winkels uitverkocht. Ben meer van in de winkel kopen , Postnl gooit graag met pakjes ;).  Via internet is het geen probleem.  @bert
  Voor de SNES classic gewoon de websites in de gaten houden en met een beetje geluk kan je gewoon er 1 krijgen. Ik had geen preorder voor de PS4 of NES classic en wel in me handjes op dag 1.

 • Het is gewoon erg afhankelijk waar je woont.
  In heel Groningen is ie alleen bij de Gamemania te krijgen en alleen de neon.  Sure via internet kan je hem wel vinden. Vrij makkelijk ook. Maar wie koopt er nou online een console…voor zulke dure dingen ga ik liever naar de winkel. En btw jouw link is 40/50 euro duurder…  Snes Classic was idd veel makkelijker te reserveren. Heb 4 pre orders klaar staan. (Voor mezelf, Mn broers en een vriend) allemaal gegarandeerd op dag 1 geleverd.

 • Zeg dan ook niet: 'het ding is zo zeldzaam' haha

 • In 1 winkel te koop in een stad van 200K en in een 500K stadsregio noem ik vrij zeldzaam.

 • Bij ons in de stad wonen 40.000 mensen en ik kan maar in 1 winkel mijn hondenbrokken van het merk cavon kopen, zo zeldzaam!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren