Vr-modus in code van besturingssysteem Switch aangetroffen

Nieuws | -

Op Reddit is een afbeelding geplaatst waarin te zien is dat een vr-modus wellicht aanwezig is in het besturingssysteem van de Switch.

Nintendo heeft niets bekendgemaakt over plannen voor een virtual reality-modus voor Switch-spellen. Het feit dat er wel code aanwezig is in het besturingssysteem dat virtual reality lijkt te ondersteunen betekent dat daar in de toekomst wellicht verandering in komt.

De vondst in de interface van Nintendo Switch brengt veel vragen met zich mee. Zo is het nog onduidelijk op welke manier vr-games op Nintendo Switch gespeeld moeten worden. Een vr-bril voor het nieuwe systeem van Nintendo is in ieder geval nog niet aangekondigd.

Nintendo heeft vorig jaar patent aangevraagd voor een virtual reality-accesoire voor de Switch. Het bedrijf gaf aan virtual reality geïnteresseerd te zijn in virtual reality, maar nog wel bezorgd te zijn over de gezondheidsrisico's en geschiktheid voor kinderen. Vorige maand lanceerde het Japanse bedrijf wel al Mario Kart Arcade GP VR, die te spelen zijn op arcades in hun thuisland.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.