1. Vr-modus in code van besturingssysteem Switch aangetroffen

Vr-modus in code van besturingssysteem Switch aangetroffen

Op Reddit is een afbeelding geplaatst waarin te zien is dat een vr-modus wellicht aanwezig is in het besturingssysteem van de Switch.

Nintendo heeft niets bekendgemaakt over plannen voor een virtual reality-modus voor Switch-spellen. Het feit dat er wel code aanwezig is in het besturingssysteem dat virtual reality lijkt te ondersteunen betekent dat daar in de toekomst wellicht verandering in komt.

De vondst in de interface van Nintendo Switch brengt veel vragen met zich mee. Zo is het nog onduidelijk op welke manier vr-games op Nintendo Switch gespeeld moeten worden. Een vr-bril voor het nieuwe systeem van Nintendo is in ieder geval nog niet aangekondigd.

Nintendo heeft vorig jaar patent aangevraagd voor een virtual reality-accesoire voor de Switch. Het bedrijf gaf aan virtual reality geïnteresseerd te zijn in virtual reality, maar nog wel bezorgd te zijn over de gezondheidsrisico's en geschiktheid voor kinderen. Vorige maand lanceerde het Japanse bedrijf wel al Mario Kart Arcade GP VR, die te spelen zijn op arcades in hun thuisland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • 6,2" 720p non-OLED. Dat wil je echt niet als VR-scherm gebruiken…  Dat Nintendo het ooit geprobeerd heeft en het maar vast gepatenteerd heeft voor de zekerheid, dat snap ik wel. Maar in de praktijk zie ik dit echt niet gebeuren…

 • Wil het ook echt niet had laatst zon Gear VR gedaan OMG wat een drama was dat pffffffff!

 • Laat Nintendo eerst maar die Browser en verschillende applicaties uitbrengen…

 • Want nintendo is zo klein dat ze niet aan meerdere dingen tegelijk kunnen werken? Sorry hoor maar wie gebruikt er nou een browser op een console…heb je geen pc, iPad of telefoon daarvoor? Werkt een stuk beter.  Verwacht die browser ook maar niet want daarmee volgt piracy.  Over VR…misschien heeft het ook wat te maken met die extra computing device dock patent. Ik zie geen heil in VR het is te "anti-social" en zeker weten nog een paar generaties te vroeg. Bovendien lijkt het mij zeer slecht voor je ogen…

 • ?? dat is toch gewoon de normaalste zaak… het zat ook allemaal gelijk op de Wii-U. Ik vind het nog steeds vreemd waarom we dat nog niet hebben op de Switch..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren