Drie Destiny 2-personages onthuld in introductievideo's

Nieuws | -

Activision heeft drie video's uitgebracht waarin personages van Destiny 2 worden geïntroduceerd. Het gaat hier om de personages Ikora, Ghaul en Zavala.

Ikora Rey is een Warlock Vanguard en leider van The Hidden. Zij wordt neergezet als bedachtzame en terughoudende leider met een droog maar goed gevoel voor humor. Hoewel ze een goede reputatie heeft wat betreft academisch succes en goedgekozen woorden, is ze berucht voor haar betrokkenheid met The Crucible in haar jongere jaren. Zij bevindt zich op de maan Io, de op twee na grootste maan van Jupiter.


Ghaul maakt zijn eerste verschijning in Destiny 2 en is geen Guardian. Hij is een Cabal en tevens leider van de gevreesde Red Legion. Ghaul maakt het zijn missie de Traveler's Light voor zichzelf te krijgen, aangezien hij aardlingen als onwaardig beschouwd. Hij wordt gezien als een van de minst vriendelijke en aangename personages in Destiny 2.


Als laatste is er nog commandant Zavala, hij is leider van de Vanguard en representeert tevens de Vanguard op Titan. Zavala commandeert Guardians en heeft de leiding over de activiteiten die bedoeld zijn de mensheid te verdedigen. Tijdens het verhaal in Destiny 2 vlucht hij voor zijn veiligheid naar Titan, de grootste maan van Saturnus.


Destiny 2 verschijnt op 6 september voor PlayStation 4 en Xbox One, waarna de pc-versie op 24 oktober uitkomt.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.