1. Europese PlayStation Store ontvangt Knack 2-demo

Europese PlayStation Store ontvangt Knack 2-demo

Nog maar een weekje en Knack keert weert terug in het vervolg op de PS4-launchgame. Je kunt nu alvast de game uitproberen via een gratis demo op PSN.

De demo bevat een level die zich afspeelt in een klooster. Dit level is al meerdere malen tijdens evenementen getoond maar is nu dus speelbaar voor PS4-eigenaren. De download is 2,6 GB groot.

Knack 2 verschijnt op 6 september exclusief voor PlayStation 4. Het origineel verscheen op de lancering van PlayStation 4 en bood redelijk oppervlakkige platformactie en gevechten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ben erg benieuwd. Ik hoor dat deel 2 veel beter is dan het eerste deel. • Leuk voor je 8 jarige neefje.

 • Net als Super Lucky's Tale inderdaad. Om maar ff te sneren als de Sony-fanboy die ik ben.

 • Ja of Mario, Kirby, Donkey Kong, Yoshi, Wario etc. Knack 2 is trouwens vanaf 10 jaar.

 • Heb hier geen vertrouwen in, deel 1 was matige meuk. Maar wie weet…

 • Ik dacht dat de switch een matige launch game line-up had maar ik was de lineup van de PS4 even vergeten…

 • Weet je, ik mag graag geloven dat Bert Visscher ook gewoon echt ronddwaalt hier op IG :P Kon zijn humor altijd wel waarderen (laatste shows niet, te veel simpele seks-grappen waardoor hij met zijn leeftijd wat ouwe viezerikerig over begint te komen). Op Herman Finkers na een van mijn favo Cabaretmannen.  Maar ff je reactie; klopt, Xbox deed het beter toen. Als je Switch, One en PS4 vergelijkt, dan is de Switch met Zelda (al zijn er genoeg butt-hurt mensen hier die het persé als een Wii-U titel willen zien) de console met de beste start qua line-up. Inmiddels is de PS4 naar MIJN MENING (zeg het er maar even bij) de tofste console wanneer je op zoek bent naar het breedste scala aan toffe games. Maar ik ben de onbetwiste en meest hardnekkige Sony-fanboy op deze site, dus ik weet niet of je dit advies serieus moet nemen Bertje Vis ;) Daarnaast vroeg je niet eens om een advies, dus snap ik al helemaal niet waarom ik dit aanhaal, haha :D … tjah

 • Hhhhhhh

 • DAnkje voor je reactie benjaminben..
  Ik las eerder indd dat Knack1, 1 van de slechtste lauch games ooit was…..

 • Systemseller! Zin in! :D

 • Vin jij Knack wel leuk? Kun je me uitleggen wat er zo leuk aan is?
  Misschien kan ik hem dan wel kopen voor mn PS4…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren