1. Dota 2 ontvangt slechte Steam-recensies door gebrek aan Half-Life 3

Dota 2 ontvangt slechte Steam-recensies door gebrek aan Half-Life 3

Vorige week bracht voormalige Valve-werknemer Marc Laidlaw een gedeelte van het script voor een Half-Life 2: Episode 3 uit. Een nieuwe episode of een volledige Half-Life 3 zijn nooit uitgekomen en gamers protesteren nu op een eigenaardige manier.

Ze laten namelijk slechte recensies op Steam achter bij Dota 2. De game is immers, net als de Half-Life-reeks, ook van Valve. De meeste negatieve reviews bevatten ergens wel de naam 'Half-Life', waarmee geprotesteerd over het feit dat er waarschijnlijk nooit een nieuwe Half-Life uitkomt. Dota 2 is een van de populairste games op Steam.

Half-Life 2 verscheen in 2004 en Half-Life 2: Episode 2 in 2007. Het is dus al tien jaar geleden dat er iets nieuws rondom Half-Life is verschenen. De tweede episode eindigde tevens met een cliffhanger.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ah joh, Half Life 2 stelde ook niet zoveel voor. Snap al die ophef niet zo

  • Waarschijnlijk ben je aan het trollen maar ondanks dat ben ik het wel met je eens. Half Life 1 was geweldig, Half Life 2 was echt een zware tegenvaller, ik heb nooit gesnapt waarom mensen die game zo geweldig vonden.

  • kut kuddegedrag

  • Dit zijn de mensen die vroeger ook krassen maakten in de auto van hun ouders wanneer ze hun zin niet kregen. Stumpers.

  • De helft is te jong om Half-Life of Half-Life 2 gespeeld te hebben. LOL!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren