Speel vanaf vanavond de open bèta van Destiny 2 op pc

Nieuws | -

Vanaf 19:00 uur vanavond is de open bèta van Destiny 2 speelbaar voor iedere pc-gamer. Voor het spelen van deze testversie is geen pre-order van Destiny 2 vereist. Gamers die de game hebben gereserveerd konden gisteren al aan de slag. De bèta eindigt al op 31 augustus, hoewel het een mogelijkheid is dat Bungie deze verlengt om fans langer te laten spelen zoals bij de console-bèta.

Om de bèta te downloaden is de Blizzard Desktop App en een Battle.net-account vereist. De proefversie van de game wordt niet beschikbaar gesteld op Steam.

De inhoud van de pc-bèta is bijna identiek aan die op PS4 en Xbox One. Fans op pc spelen echter de Control-modus op de nieuwe Javelin-4-map. Verder zijn een aantal bugs en glitches opgelost en andere kleine veranderingen aan de gameplay doorgevoerd.

Activision heeft de systeemeisen voor de pc-versie van Destiny 2 al vrijgegeven:

Minimale systeemeisen:
CPU: Intel i3-3250 / AMD FX-4350
GPU (2GB VRAM): Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
6 GB RAM

Aanbevolen systeemeisen:

CPU: Intel i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390
8 GB RAM

Destiny 2 verschijnt op 6 september voor de PlayStation 4 en Xbox One, en op 24 oktober voor de pc.

Geplaatst op 29 augustus 2017 om 16:22 door Lucas May


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.