1. Onofficiële remake van Timesplitters in de maak - Dev diary

Onofficiële remake van Timesplitters in de maak - Dev diary

Eerder dit jaar kondigde Cinder Interactive Arts een onofficiële remake van de Timesplitters-reeks aan en de ontwikkelaar geeft nu wat meer details via een developer diary.

Cinder werkt al sinds 2013 aan Timesplitters Rewind. We krijgen een blik op de omgevingen te zien, alsmede diverse menu's en art voor diverse maps. Het spel zou ergens dit jaar moeten verschijnen, al gaat Cinder na de release door met de ontwikkeling.

Timesplitters Rewind wordt gratis om te spelen en komt naar pc. Logischerwijs is deze remake geheel onofficieel. De originele Timesplitters-reeks werd ontwikkeld door Free Radical Design, dat mede bestond uit ontwikkelaars die aan GoldenEye 007 en Perfect Dark hebben gewerkt. De studio werd uiteindelijk gekocht door Crytek en hernoemd naar Crytek UK.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lekker

  • Lekker toch,met een koffertje rond lopen net zo als in de 90's alleen dan in plaats van tegen je zusje of broer dan in een multiplayer online mode.

  • Leuke game,afgelopen weekend nog gespeeld op dn ps2.

  • Damn, hier heb ik echt heel veel zin in. Deel 2 was wel de beste in mijn ogen en gelukkig ziet die ook inbegrepen. Zelfs de Campaign wordt gemaakt :)

  • Wat was die game gruwelijk zeg, ik hoop dat er ooit nog een waardig vervolg op komt!

  • Timesplitters… de game waar ik en me.broer wel 100den uren in hebben gestoken maps maken en aan elkaar zien wat het is geworden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren