1. Marshadow komt deze herfst naar Pokémon Sun en Moon

Marshadow komt deze herfst naar Pokémon Sun en Moon

De legendarische pokémon Marshadow verschijnt deze herfst in Pokémon Sun en Moon in Europa de Verenigde Staten.

Marshadow werd op 15 juli al vrijgegeven in Japan, tijdens de lancering van de film Pokémon The Movie: I Choose You!, maar is nog nooit eerder buiten Japan uitgebracht. Nu kondigt The Pokémon Company aan dat Marshadow later deze herfst in Europa en Noord-Amerika beschikbaar wordt.

Tussen 1 oktober en 14 november geeft een geselecteerde groep retailers gratis codes weg in Europa, waarmee de pokémon via Mystery Gift kan worden verkregen in Pokémon Sun en Moon. Bij het downloaden van deze pokémon is ook de speciale Z-Crystal Marshadium Z inbegrepen, waarmee unieke aanvallen kunnen worden uitgevoerd. In Nederland zullen de codes naar verwachting bij Intertoys of Game Mania verkrijgbaar worden, aangezien tot nu toe alle dergelijke Pokémon-codes daar ook uitgebracht werden.

Marshadow is tot nu toe de enige pokémon die niet verkrijgbaar is in de Pokémon-games. Dit betekent dat de Sun en Moon-Pokédex vlak voor de lancering van Pokémon Ultra Sun en Moon op 17 november compleet gemaakt kan worden.

Er is nog weinig onthuld over de content van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor Nintendo 3DS. Tot nu toe is alleen een nieuwe vorm van de pokémon Lycanroc bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Komen ze ook naar Windschoten ?!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren