1. Raid Battles verbeterd door Pokémon Go-update

Raid Battles verbeterd door Pokémon Go-update

Niantic heeft een Pokémon Go-update uitgebracht die een aantal bugs oplost en veranderingen doorvoert aan Raid Battles.

Spelers kunnen nu zien hoeveel mensen meedoen en zich voorbereiden op een Raid Battle nog voor het gebruik van een Raid Pass. Dit moet ervoor zorgen dat spelers minder moeite hebben om teamgenoten te vinden voor deze gevechten. Deze verandering is een reactie op de onvrede van de Pokémon Go-community bij aankondiging van de Exclusive Raid Battles.

Verder is de bug waardoor elke laatste Premier Ball gegarandeerd miste verholpen. Dit betekent dus ook dat spelers geen extra Premier Ball meer krijgen bij het voltooien van een Raid Battle.

Daarnaast kunnen Pokémon Go Plus-gebruikers nu de Photo Disc draaien bij Gyms en is een bug verholpen waardoor spelers niet konden zien dat ze dubbele XP kregen na een Raid Battle bij het gebruik van een Lucky Egg.

Het is nog niet bekend of Niantic meer veranderingen zal doorvoeren om Raid Battles toegankelijker te maken voor spelers. Ook is nog niets aangekondigd over de komst van pokémon van de derde generatie, die Pokémon Go-dataminers eerder deze maand ontdekten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Ik zie geen update??

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren