1. Switch-versie van Worms W.M.D aangekondigd

Switch-versie van Worms W.M.D aangekondigd

Worms W.M.D, de meest recente editie in de populaire turn-based strategiereeks waarin wormen elkaar afschieten, komt dit jaar naar de Switch, aldus ontwikkelaar Team 17.

Nintendo hield een paar dagen terug een presentatie met indiegames die naar de Switch komen, maar Worms zat daar niet tussen. Toch is de game inmiddels aangekondigd.

De Switch-versie heeft dezelfde campaign levels, maps, opties en updates als de al uitgekomen versies op pc, PS4 en Xbox One. Daarnaast worden er ook wat extra's toegevoegd. Zo krijgt de Switch-versie een ruimte-thema, nieuwe paddenstoelen en boomforten en nieuwe outfits.

Worms W.M.D moet in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit is nu echt de spel waarvoor ik de Switch wil halen *sarcasme*

  • Dit spel niet maar genoeg andere spellen wel hoor!! ;)

  • Ik zie het eerder als een toffe bijdrage voor een Nintendo console die eindelijk eens een wat bredere third-party support geniet. Geen geweldige game dit, maar toch meer dan prima dat de Switch deze toe kan voegen aan haar bibliotheek, hoe meer games, hoe meer mensen de console naar zich toe zal trekken.

  • Opzich wel grappig om voor een lage prijs aan te schaffen. Helemaal al je ook tegen mensen online zou kunnen lijkt me. Ik heb geen switch, dus ik haal hem sowieso niet;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren