1. Swery's The Good Life in beeld in nieuwe video

Swery's The Good Life in beeld in nieuwe video

In een nieuwe video van The Good Life is voor het eerst gameplay te zien van de nieuwe game van Hidetaka 'Swery' Suehiro.

De ontwikkelaar van cultgames als D4 en Deadly Premonition toonde dit op de crowndfundingpagina van de game op Fig. De game draait om een klein Engels dorpje waar inwoners 's nachts in katten veranderen. De inwoners herinneren zich daar de volgende ochtend niets van. De New Yorkse fotograaf Naomi belandt in het dorpje, waar ze al snel op een lijk stuit en op onderzoek uitgaat.

Gedurende een panel op PAX West noemde Swery The Good Life een combinatie tussen Animal Crossing, Deadly Premonition, het Engelse landschap en katten. Hoewel een eerder verschenen teaser van de game tweedimensionale artwork toonde, is in de gameplay te zien dat de game in 3D weergegeven wordt.

The Good Life moet in het derde kwartaal van 2019 uitkomen op pc en PlayStation 4. Swery meldt echter wel dat de Switch als stretch goal wordt toegevoegd op de Fig-pagina. Geïnteresseerden kunnen alvast de game reserveren door 29 dollar of meer te storten voor 12 oktober.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren