1. American McGee werkt aan voorstel voor derde Alice-game

American McGee werkt aan voorstel voor derde Alice-game

American McGee wil na Alice en Alice: Madness Returns een derde Alice-game maken, zo heeft hij onthuld.

Tot voor kort maakte McGee altijd korte metten met geruchten, maar inmiddels laat hij via zijn website weten aan een voorstel voor uitgever Electronic Arts te werken voor een derde game in de reeks. De projectnaam voor de derde game is Alice: Asylum.

"Dit voorstel bevat artwork, een beschrijving van het design en een zakenmodel." Het is verder nog niet bekend wat McGee met Alice 3 wil doen en of Electronic Arts daadwerkelijk interesse heeft.

De Alice-games zijn third-person actie-adventures. Het eerste deel laat Alice door een hallucinatie in het gekkenhuis werken, terwijl Madness Returns zich in de straten van Londen afspeelt. De gekte waar Alice onder lijdt speelt in beide games een grote rol.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ben de enige op de wereld die Destiny 2, AC Origins en de nieuwe Uncharted een ball kan jeuken, maar hier kijk ik toch wel naar uit hoor!

  • Hopen dat deel 3 er komt, want deel 2 vond ik geweldig. Wat een sfeer had die game!
    Ik krijg trouwens wel een lichte tinteling van de nieuwe AC.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren