1. Geralt viert 10 jaar The Witcher-games met je - Video

Geralt viert 10 jaar The Witcher-games met je - Video

CD Projekt Red maakte tien jaar geleden de eerste The Witcher-game. Om dat jubileum te vieren is er een nieuwe video gemaakt waarin ook hoofdpersonage Geralt of Rivia dat heugelijke feit meeviert.

In de video stuurt Geralt een brief naar een heel speciaal iemand. Ook andere personages uit het Witcher-universum laten zichzelf zien.

De meest recente game in de Witcher-reeks is The Witcher 3: Wild Hunt, een grootste actie-rpg die in 2015 verscheen op pc, Xbox One en PlayStation 4. CD Projekt Red gaf daarna een stand-alone digitale kaartgame uit genaamd Gwent, gebaseerd op het gelijknamige kaartspel uit The Witcher 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik heb het spel toevallig 2 weken geleden uitgespeeld en nu voelt dit wel erg persoonlijk en leuk haha! Erg leuk gemaakt. Virtuele vriendenkring

 • Kippenvel. Erg leuk gedaan. Ik begon zelf denk ik 5 jaar geleden aan The Witcher games en het voelt inderdaad wel een beetje als een echte herinnering. Zo goed zijn de personages en de wereld eromheen.

 • ik zit nog middenin deel 3.. moet een stuk door de sneeuw rennen, in een andere dimensie ofzo.. maar ik redt het niet, ga steeds dood, iemand?

 • Ren je niet te ver? Je moet echt van schuilplaats naar schuilplaats en dan weer even wachten. Dat stukje test echt je geduld maar het is te doen.

 • Van schuilplaats naar schuilplaats idd. Mocht je r alsnog moeite mee hebben neem dan n ekhidna decotion. Die healed je als je je stamina verbruikt. Gebruik dan quen zodat je n aantal seconden langer ongehinderd kan rennen en doordat je je stamina verbruikt heal je ook wat. In n schuilplaats quen n paar x casten, zodat je weer vol health hebt. Je zit buiten combat dus je kan quen +- elke 2sec casten.

 • ik zal wel te ver rennen… heb het eerste stuk gerend, krijg een kleine cutscene en dan kun je weer verder, maar de schuilplaatsen zijn niet zo makkelijk te herkennen… straks nog maar een poging.. en anders youtube, maar wil dat niet te snel doen, is zonde.

 • Wat ik er van kan herinneren is t de hele tijd n beetje diagonaal links rechts sjouwen.

 • Shit, nou wil ik een nieuw deel.

 • Heel leuk dit filmpje. Lekker zo'n personal touche.

 • Dit, is echt tof. Geralt jij bedankt, ouwe brombeer. Al hoop ik in een volgende Witcher op een nieuw personage. Wellicht een Witcher die jij zelf samensteld en een nieuwe recruit is op een van de Witcher-scholen.

 • Een soort van combi tussen Witcher en de eerste Dragon Age? Sounds good.  OT: Nice! Dit is toch een stuk leuker dan een willekeurig twitter berichtje met; jeej we zijn tien jaar, carry on.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren