1. Releasedatum PS4- en Vita-versie SteamWorld Dig 2 aangekondigd

Releasedatum PS4- en Vita-versie SteamWorld Dig 2 aangekondigd

SteamWorld Dig 2 komt op 27 september uit op PlayStation 4 en Vita, zo is aangekondigd.

De game werd vooralsnog vooral getoond tijdens video's van Nintendo, waaronder de Nindie Showcase van vorige week. Desalniettemin was het altijd de bedoeling dat het spel ook naar andere platformen zou komen en Image & Form Games heeft nu dus de releasedatum van de PS4- en Vita-versies bekendgemaakt. Op die platforms is de game cross-buy, waardoor eigenaars van beide systemen maar één keer de game hoeven aan te schaffen.

De Switch-versie komt overigens op 21 september uit, maar die releasedatum was al bekend. Spelers mijnen zich een weg door de grond om zo schatten te vinden. Het nieuwe hoofdpersonage is Dorothy McCrank en onderweg komen spelers diverse personages tegen die hun eigen persoonlijkheden en doeleinden hebben. De grotere map moet voor minstens tien uur aan gameplay zorgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren