Activision CEO bespreekt de toekomst van Call of Duty

Nieuws | -

Activision CEO Eric Hirshberg heeft in een interview met Game Informer gehint naar de toekomst van Call of Duty.

In het interview wordt aan Hirschberg gevraagd of de terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty: WW2 eenmalig was of dat dit een nieuwe koers is voor de franchise. Hirshberg zegt vervolgens: "Je weet dat ik geen dingen kan onthullen die nog jaren verwijderd zijn van release, maar nee, ik zie dit niet als een eenmalig uitstapje; ik denk dat de Tweede Wereldoorlog en historische kaders in het algemeen veel potentie hebben, en ik denk dat er elke mogelijkheid is dat dit een gebied kan worden dat we meer dan een keer gaan verkennen."

De CEO vertelt verder dat spelers klaar waren met de futuristische setting van de vorige games: "Ik wil geen kritiek geven op de kwaliteit van de game van vorig jaar (Infinite Warfare), maar ik denk dat, hoewel er veel innovaties en een hoop nieuwe leuke dingen voor spelers waren om te doen, het net een toekomstgame te veel was."

Wanneer Hirshberg de vraag krijgt of de gameplay van Call of Duty past bij een Battle Royale-modus zoals PlayerUnknown's Battlegrounds antwoordt hij: "Misschien. Het is een leuke manier om te spelen! Ik weet het niet, ik denk dat Call of Duty zowel nieuwe manieren om te spelen heeft ontwikkeld als een eigen draai kan geven aan dingen die we elders hebben gezien."

Call of Duty: WW2 verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Geplaatst op 5 september 2017 om 10:33 door Lucas May


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.