Update: Destiny 2-servers zijn al live

Nieuws | -

Update: De servers voor Destiny 2 zijn inmiddels al live. Mensen met een vroeg exemplaar van de fysieke versie kunnen de game al spelen. Voor gamers die een digitale versie hebben gekocht is het nog niet mogelijk om de game alvast te spelen.

Origineel bericht: In elke tijdzone zal 12:00 uur 's nachts Destiny 2 online gaan. Dit betekent dat de game op verschillende tijden online gaat.

Destiny 2 lanceert op de nacht van 5 op 6 september. Het idee is dat waar spelers ook zijn, zij de klok gelijk kunnen zetten op deze tijd. Aangezien het in Tokio bijvoorbeeld zeven uur tijdsverschil is met Amsterdam, krijgt Japan als een van de eerste landen de game online te zien.

Een voordeel van een dergelijke wijze van lancering is dat spelers geleidelijk de servers betreden, in plaats van dat iedereen tegelijk de servers belast, waardoor deze waarschijnlijk slechter zouden functioneren.

Voor de PlayStation 4-release in Noord-Amerika geldt dat de game online gaat op US PSN om 21:00 uur 's avonds PT, wat ook wel precies middernacht is in ET-zones. Dit betekent dat wanneer Destiny 2 lanceert in New York (ET) de game ook meteen speelbaar is in Los Angeles (PT), ook al is het daar dan nog maar 9 uur 's avonds. Microsoft heeft niet bevestigd dezelfde manier de game op dezelfde manier uit te brengen.

In Nederland komt Destiny 2 uit om middernacht, lokale tijd. Dat is dus zeven uur nadat de game online gaat in Japan, en zes uur eerder dan New York. De pc-versie van Destiny 2 verschijnt op 24 oktober. Wanneer ga jij beginnen met spelen?

Onze collega's bij Power Unlimited streamen Destiny 2 vannacht live! De livestream is vanaf 21:00 's avonds hieronder te bekijken.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.