1. Dans de sterren van de hemel in Destiny 2 - Video

Dans de sterren van de hemel in Destiny 2 - Video

Op het Japanse YouTube-kanaal van PlayStation is een nieuwe Destiny 2 live-action trailer geupload die vooral om het dansen in de game draait.

Het dansen in Destiny 2 is immers een geliefd onderdeel. De trailer lijkt daarnaast te refereren naar de Japanse live-action reclame voor The Legend of Zelda: A Link to the Past, waar ook in werd gedanst en die in Japan blijkbaar nog erg bekend is.

Destiny 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en komt op 24 oktober uit voor pc. Onze collega's bij Power Unlimited streamen Destiny 2 24 uur lang live. De stream is sinds 21:00 gisteravond te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Vanacht even uurtje gespeeld… jaja, het is het wachten wel waard tot nu toe!

  • Ah mooi vooruitzicht. Bij mij komt ie vandaag binnen,maar heb wel gameplay zitten kijken gister en t zag er goed uit :)

  • Ha, best wel een leuk filmpie eigenlijk!

  • Ik vind dansen niet bij een shooter horen, maar ja…..Ik zal wel de enige zijn :-)

  • Yep XP

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren