1. Aankomende No More Heroes-game werkt met één Joy-Con

Aankomende No More Heroes-game werkt met één Joy-Con

Travis Strikes Again: No More Heroes kan straks met één Joy-Con-controller gespeeld worden, mochten spelers daar zin in hebben. Dat meldt ontwikkelaar Suda51 tijdens PAX West 2017.

"Toen we begonnen aan de ontwikkeling besloot ik dat heel de game met maar één Joy-Con gespeeld moest kunnen worden", aldus Suda 51. Daarmee lijkt er de mogelijkheid te ontstaan dat de spin-off andere gameplay krijgt dan de twee vorige No More Heroes-games, die op de Wii verschenen, al zou het mogelijk zijn dat het werkt.

Suda51 wil nog niets kwijt over de gameplay in het spel: "We zitten nog vroeg in de ontwikkeling dus we kunnen nog niets zeggen over het soort gameplay, maar er zit net als in de vorige games veel zwaardactie in, waarbij spelers zich goed voelen terwijl ze het zwaard in het rond slingeren."

Travis Strikes Again: No More Heroes komt in 2018 uit op de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hmm…toch geen minigame setting he

  • Het was al bekend dat Travis zich een weg moet vechten door zes indie games, die gemaakt worden in samenwerking met o.a. Marvelous en de ontwikkelaar van Hotline Miami.    Dus ja, zoals ik al eerder heb gezegd, is dit niet de No More Heroes game die jij graag wil zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren