1. PlayerUnknown's Battlegrounds is inmiddels tien miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battlegrounds is inmiddels tien miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battlegrounds een succes noemen is een understatement: inmiddels is de game tien miljoen keer verkocht.

De game kwam in maart op Steam als Early Acces-titel uit en is in minder dan een halfjaar een van de populairste games ter wereld geworden. Brendan Green, de bedenker van de game, bedankte zijn fans via Twitter.

PUBG is vooralsnog alleen via Steam verkrijgbaar. Later dit jaar moet de shooter, waarin honderd spelers het tegen elkaar opnemen om als laatste over te blijven, ook naar Xbox One komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Niet naar de PS4?

 • Volgens mij wel maar later

 • Er is ook wat consternatie over want lees de ene keer dat ie ook naaar PS4 komt en de andere keer over geruchten dat dit niet zo is.

 • Vind het wel iets voor Sony om deze pas uit te brengen voor PS4 zodra de game uit early acces is over een jaar of 2. Kijk naar Ark, Subnautica, We happy few etc.

 • Microsoft brengt de Xbox versie uit, waarna het in het volgend jaar naar andere platformen komt.

 • Bron?

 • Zoek en u zult vinden….  Verbaasd me eerder dat je het niet weet.

 • Ik zie nergens een bevestiging dat de game naar de PS4 komt. Jij ook niet dus je roept maar wat, zoals we van je gewend zijn.

 • Er is gewoon timed console exculsive gekocht….. Rise of the Tomb raider vergeten ? Dan is het normaal dat ze hun mond houden over een PS4 versie. Eerst van veren in de reet van MS steken , maargoed dat gaat zo bij beide kanten.

 • Ze doen er maar beetje geheimzinnig over met zun 'console exclusive'. Dit is een early acces game, en daar is Sony sowieso niet zo happig op. Dus vandaar: ik denk dat die naar PS4 komt zodra die uit early acces is. Vroeg me af of iemand hier wat meer van wist.

 • Hoe kom je erbij dat Sony niet zo happig is op early acces games ? Bron of roep je maar wat ? Staan genoeg early access games , waaronder Ark en Paragon , fortnite.

 • @Robskee  Bronnen genoeg wat betreft publishing. Overigens heeft Brendan Green nooit geroepen dat PUBG platform exclusief zou worden/blijven (hij zou gek zijn overigens). Begin dit jaar was PUBG al aangekondigd voor zowel PS4 als Xbox One.  https://www.google.nl/search?q=micros…  Bronnen genoeg. Begin alsjeblieft niet over "Jij ook niet dus je roept maar wat, zoals we van je gewend zijn".  Je weet echt werkelijk niet tegen wie je praat. Laten we maar niet beginnen wie hier de meeste kennis heeft uit de game industrie. Die gene die je een nice heeft gegeven is net zo onwetend XD.  Edit: Ooh effe snel je bericht maar weer aanpassen? toch je woorden maar ingetrokken.

 • Ark is een jaar later gereleased op PS4. Dit terwijl er geen timed exclusive deal was. Subnautica ook niet speelbaar op PS4 vanwege early acces.

 • Ik weet juist heel goed tegen wie ik het heb, namelijk: Mr.ik-weet-alles-beter.

 • merk wel dat snake een beetje een playstation fanboy is…
  Meteen mopperen als er iets negatiefs gezegd word enzo…  Zelf mag de van mij gewoon overal op uitkomen maar ik denk niett dat ik hem ga kopen of spelen!!

 • Je hebt Robskee zijn eerder aangepaste bericht zeker niet gelezen waarom ik zo reageer? Heeft meneer aan zichzelf te danken, misschien daarom heeft het maar snel weer aangepast. Anyway BertVissert, volgens mij ben jij hier geen onbekende…dus doe niet alsof.  @Robskee  Precies ik weet het beter, anders had je ook niet zo een dom argument gegeven waarna je hem maar snel moest aanpassen. Merk ieder geval dat je er niet tegen kan…heerlijk.  En wat ShadowhunterrX zei: Wie roept hier nou maar wat?

 • Quote van de dag: Je weet echt werkelijk niet tegen wie je praat. Laten we maar niet beginnen wie hier de meeste kennis heeft uit de game industrie.  Ik begrijp dat je wellicht getergd bent door die opmerking van robskeee, maar kom op zeg wat is dit voor eigen borstgeklop? Zeg dan niks

 • Hij weet ook niet tegen wie hij het heeft. Tegen mij moet hij niet meer beginnen bijdehand te doen…nadat hij zelf ooit heeft geroepen geen discussie meer wilt met me, maar toch effe een sneer geven, steken en zoals Robskee wegrennen (bericht aanpassen dit keer).

 • Dat heb ik niet gezien maar het klonk in mijn optiek alsof je beweert hier de meeste kennis te hebben van iedereen. Ik weet dat je veel kennis hebt maar het is lastig te weten wie meer weet maar zou zoiets nooit zeggen. Vandaar mijn reactie.

 • Ik heb niks aangepast, dat hebben de moderaters gedaan. Je hebt je zegje weer gedaan dus laten we ophouden over dat persoonlijke gedoe.  On topic: even afwachten wanneer en of die naar PS4 komt dus.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren