1. LawBreakers krijgt dit jaar gratis nieuwe maps, modi en klassen

LawBreakers krijgt dit jaar gratis nieuwe maps, modi en klassen

Nexon heeft wat meer details gegeven over de aankomende nieuwe content die in 2017 aan de shooter LawBreakers toegevoegd gaat worden.

Later deze maand wordt de manier waarop spelers kennismaken met de game verbeterd, zodat men sneller doorheeft hoe de game in elkaar steekt. Volgens de ontwikkelaar schrikt de complexiteit van de game sommige gamers af. Hoe ze dit precies gaan verbeteren is niet bekend.

Er komt ook een nieuwe map naar de game in de vorm van Namsan, een arena die zich buiten de VS afspeelt. De map wordt net als alle andere content gratis toegevoegd. Verder zal LawBreakers de competitieve ranked modus Boss Leagues krijgen, waarin alleen de beste spelers het tegen elkaar opnemen. Ook komen er skirmishes, tijdelijke modi die een alternatief op de Quick Match-modus moeten bieden.

Tegen het einde van het jaar krijgt LawBreakers tevens een nieuwe klasse en nog een nieuwe map genaamd Valhalla. Over de nieuwe klasse is nog niets bekend. LawBreakers verscheen vorige maand op pc en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Het is een top game, maar wordt helaas weinig gespeeld. Ik heb echter geen moeite met een match te vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren