1. Toveren met de klassen uit Dragon's Dogma: Dark Arisen - Video

Toveren met de klassen uit Dragon's Dogma: Dark Arisen - Video

In deze video van de aankomende remaster van Dragon's Dogma: Dark Arisen worden drie van de klassen uit de game getoond.

De klassen in Dragon's Dogma heten 'vocations' en deze video draait om de mage, sorcerer en mystic knight. Alle drie de klassen gebruiken magie.

De remaster voor Dragon's Dogma: Dark Arisen komt op 3 oktober uit voor Xbox One en PlayStation 4. De game verscheen eerder al op PS3, Xbox 360 en Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit was best een leuke game, maar de remaster kan nog beter worden als ze enkele dingen verbeteren of verwijderen. Want mijn god wat maakte deze game soms achterlijke keuzes. Enemy's die constant op dezelfde plek respawnen (knetter irri wanneer je al een hoger level bent maar ze toch af moet maken omdat ze je anders irritant lang achtervolgen), pawns die veel en veel te veel lullen en gigantisch in herhaling vallen, de wereld mag wel wat meer opgevuld worden met interessante bezienswaardigheden en de belangrijkste ; weg met die conditiemeter als het gaat om het rennen door landschappen! Dit was echt gigantisch irritant en voegde totaal niets toe aan de game, ja, alleen ergernis. Wat meer kunnen teleporteren zonder daar een item voor op te hoeven offeren is ook geen gek idee trouwens.

  • Game was zeker goed. Deed me op een aantal dingen ook denken aan Monster Hunter. Zal wel nie van hetzelfde team komen… Maar het had zeker zijn flaws. Juist door de feel van Monster hunter, viel het crafting systeem erg op. Bij monster hunter had elk item zijn nut en was het crafting systeem erg belangrijk. By DD boeien de items niets. Wat jammer is, want je vindt er best wel veel. Tis jammer dat ze dit spel zo aan het uitmelken zijn i.p.v. een tweede deel te maken waar al die minpunten verbeterd zijn. We zijn al sinds het origineel op de ps3 hetzelfde spel aan het spelen. Bethesda doet hetzelfde met skyrim, maar die is completer en DD voelt als een halve game met veel potentie waarvan ik de volle potentie uitgewerkt zou willen zien in een vervolg.

  • Dark Arisen heeft een item, de Eternal Ferrystone die standaard in je opslag zit (nadat je Gran Soren voor het eerst binnenkomt) waarmee je ongelimiteerd kunt teleporten mits er een Portcrystal is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren