1. Hearthstone-kaarten uit de basisgame ontvangen aanpassingen

Hearthstone-kaarten uit de basisgame ontvangen aanpassingen

Een aantal kaarten uit Hearthstone die al sinds de lancering van de game beschikbaar zijn, worden met update 9.1 aangepast.

De update moet binnenkort uitkomen en zorgt ervoor dat Fiery War Axe en de Shaman's Hex-spreuk beiden één mana meer kosten. De Druid-spreuk Innervate geeft daarbij maar één extra mana crystal wanneer hij wordt gebruikt. De Murloc Warleader zal niet langer de energie van andere murlocs verhogen.

Deze kaarten zijn al sinds de lancering van Hearthstone onderdeel van de digitale kaartgame, dus veel spelers zullen moeten wennen aan de aanpassingen. Omdat de kaarten al zolang bestaan en populair zijn, is er voor gekozen om ze aan te passen in plaats van te verwijderen. Diverse andere kaarten uit de originele set zijn wel al verwijderd en naar de 'Hall of Fame' verplaatst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Innervate en spreading please nerf snap ik heel goed in deze druid meta. Maar waarom het en vooral fiery war axe geraakt worden is erg apart. Hex werd al bijna niet gebruikt en warrior wordt zwaar getroffen in het algemeen. Een 3 mana 3/2 wapen is natuurlijk niet best.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren